1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Denize Cepheli, Turizm Tesisi Arsası Kiralanacak

turizm, tesis, turizm tesisi, turistik tesis, turistik tesisler, il özel idare, turizm tesisi arsası, çanakkale turizm, çanakkale turistik tesis, çanakkale turistik alanlar,  dört yıldızlı otel, 4 yıldızlı otel, çanakkale il özel idare, Denize Cepheli, Turizm Tesisi Arsası Kiralanacak

ÇANAKKALE – Valilikten yapılan açıklamada, İl Özel İdaresi’nin mülkü olan, Çanakkale Merkez Barbaros Mahallesi, 870 ada 170 parselde kayıtlı 12 bin metrekare yüzölçümlü, Atatürk Caddesi üzerinde (Alışveriş Merkezi Karşısında), deniz cepheli, turizm tesis alanı olarak imarlı, asgari 200 yatak kapasiteli ve dört yıldızlı turistik tesis yapmaya elverişli arsanın, (asgari 200 yatak kapasiteli ve dört yıldızlı otel yapılmak üzere) 49 yıl süre ile turizm işletmecilerine kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarıldığı duyuruldu.

İhalenin, 16 Mart Salı günü saat 14.00’de İl Özel İdaresi’nde, İl Encümeni huzurunda yapılacağı bildirildi.

İhaleye ait dosyanın, mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebileceği, aynı zamanda dosyaya www.canakkaleozelidare.gov.tr adresinden de erişilebileceği ifade edildi.

Açıklamada, ”Tarihin, doğanın incisi, kültür ve turizm yönünden gelecek vadeden dünya markası Çanakkale’deki bu taşınmazın ihalesine bütün turizm yatırımcılarının katılımlarını bekliyoruz” denildi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

5 Yıldızlı Otelde Yıkım!

Bodrum'un Paşatarlası sahilinde bulunan 5 yıldızlı otelin imara aykırı olduğu iddia edilen bölümleri yıkılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir