1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

16. Marble – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

blok mermer, doğal taş fuarı, doğal taş sergisi, doğal taş ve teknolojileri fuarı, doğaltaş fuarı, doğaltaş ve teknolojileri fuarı, marble 2010, marble fair, uluslararası doğal taş fuarı, uluslararası doğaltaş fuarı, mermer fuarı 2010, uluslararası mermer fuarları, mermer fuar takvimi, çin mermer fuarları, türkiye mermer fuarı, izmir mermer fuarı, izmir mermer fuarı 2010, mermer fuarı 2010, 16. Marble - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

İZMİR – Fuar hazırlıkları kapsamında ilk TIR’ın bugün İzmir’e geldi, blok operasyonun 18 Mart Perşembe günü sona erecek.

Kültürpark’taki fuar alanındaki MARBLE 2010’da 530 blok mermer ve doğal taş sergilenecek, fuar hazırlıkları sırasında blok mermer indirmek için 2 büyük vinç, 10 küçük vinç, 15 forklift ve 20 küçük el aracı kullanılacak.

Geçen yıl bin 112 firmanın yer aldığı fuara bu yıl bin 150’ye yakın firma katılacak. Geçen yıl 42 bin 500 metrekare alan üzerinde düzenlenen fuarın alanı bu yıl, 43 bin metrekarenin üzerine çıktı. Bu yıl da 7 bin 200 metrekarelik 4 adet geçici yapı kuruldu. Fuar toplam 10 kapalı alanda gerçekleştirilecek.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Demos Fuarcılık Ziyaretçileri ile Buluşuyor!

Hedef kitlesi olan Villa Sahipleri ve Lülks konut üreticileri tarafından beklenen VİLLA DECOR FUARI 31 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir