1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

196 Gayrimenkul Sahiplerini Bekliyor

Antalya’da 196 gayrimenkul sahiplerini bekliyor
gayrimenkul, büyükşehir belediyesi, antalya büyükşehir belediyesi, belediye binası, antalya belediye binası, antalya, antalya kemerağzı, antalya hurma, antalya barınaklar, antalya barınaklar villa arsası,  196 Gayrimenkul Sahiplerini Bekliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, borç yükünü azaltabilmek ve belediyeye gelir elde etmek amacıyla, sahibi olduğu 196 gayrimenkulü, 9 Şubat’tan itibaren ihaleyle satışa çıkaracak.

ANTALYA – Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye binasında değişik tarihlerde yapılacak ihalelerle, açık artırma yöntemi ile satışa sunulacak gayrimenkuller arasında, Kemerağzı, Hurma ve Barınaklar bölgesindeki arsalar ile konutlar ve eski otogarın yerine yapılmakta olan iş merkezindeki bazı dükkanlar da yer alıyor.

Buna göre, Kemerağzı bölgesinde 61 ayrı arsa 30 ile 80 bin lira arasında muhammen bedelle satışa çıkarılacak. Barınaklar’daki villa arsası ile Hurma’da 4 kata uygun konut arsası da satış listesinde yer alıyor.

Satışa sunulacak öteki taşınmazlar arasında Bahçelievler, Kışla ve Muratpaşa mahallerinde toplam 63 konut, 30 işyeri ile 28 ticari alan da bulunuyor.

Açıklamada, ayrıca iki alışveriş merkezi ile eski otogar bölgesine yapılan yeni alışveriş merkezindeki 9 ayrı dükkanın gayrimenkul ihale listesinde yer aldığı, bu dükkanların satılacak gayrimenkul içinde en yüksek değerdekiler olduğu belirtildi.

İhalelerin ilgili yasa uyarınca açık artırma usulü ile yapılacağı ve katılmak isteyenlerin, belirlenen muhammen bedelin yüzde 3’ü tutarında bir miktarı, geçici teminat olarak belediyeye yatırmaları gerektiği bildirildi. Açıklamada, ihalelerin belediyenin internet sayfasından izlenebileceği gibi, ihalelerden herkesin haberli olabilmesi için, satılacak taşınmazların listesinin yer aldığı bir kitapçık hazırlandığı ve kamuya açık alanlara tabelalar ile de duyuru yapılacağı kaydedildi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Sanal Emlak Fuarı İle Konut Satışları Hız Kazandı

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren hurriyetemlak.com, konut projelerini sanal platformda düzenlediği bir fuarla sergiliyor. Platform, konut satışlarını hızlandırdığı gibi hızlı bilgi alışverişi açısından da büyük avantajlar sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir