1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

2011 Şubat’ta Kapılar Aralanıyor – Kapı Fuarı 10-13 Şubat 2011

5. Uluslararası Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı; 10-13 Şubat 2011 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi/Yeşilköy’de kapılarını açıyor.

Sektörün öncülerinin ve büyümeyi hedefleyen firmaların yer alacağı 5. Kapı Fuarı, bu sene de kapıya dair her türlü yeniliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda da katılımcıların iş hacimlerinin gelişmesinde yeni fırsatlar yaratmayı hedefliyor.

Alanında profesyonel yerli-yabancı yüzlerce mimar, mühendis, müteahhit, satın alma sorumlusu ve iş adamını ağırlayacak olan Kapı Fuarı, ziyaretçisini katılımcısıyla buluşturup sektörün pazar ekonomisine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Ahşaptan çeliğe, özel tasarımlardan endüstriyel tasarıma, manuel veya otomatik iç ve dış kapı örneklerinin yanında kapı yan sanayi ürünlerinin de sergileneceği 5. Kapı Fuarı, Demos Fuarcılık etiketiyle her geçen sene büyüyen ve yenilenen yapısıyla sektörün tek ihtisas fuarı haline gelmeyi başarmıştır. .

Kapı Fuarını marka haline getiren Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen 5.Uluslararası Kapı ve Yan Sanayi Fuarı’nda siz değerli katılımcılar ve ziyaretçileriyle görüşmek dileğiyle.
Saygılarımızla,

Demos Fuarcılık ve Organizasyon Ltd. Şti.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir