1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

400 Dolara Herkese İş İmkanı

akkoza, akkoza evleri, alarko, emlak danışmanlığı, emlak danışmanlığı eğitimi, emlak şirketi reality world, franchise bedeli, garanti koza akiş, garanti koza esenyurt, garanti koza franchise, garanti koza grubu, garanti koza haberleri, garanti koza ıspartakule, garanti koza pazarlama, garanti koza zekeriyaköy, gayrimenkul danışmanlığı, kazan-kazan sistemi, kendi işinin sahibi olmak, reality world, reality world türkiye, türk inşaat sektörü, 400 Dolara Herkese İş İmkanı

Garanti Koza’nın yeni emlak temsilciliği modeli ile isteyen herkes yüksek franchise bedeli ödemeden yalnızca 400 dolar karşılığında Realty World Türkiye’nin iş ortağı olma fırsatını yakalayacak.

ABD’nin dev emlak şirketi Realty World, 2007’de Türk inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Garanti Koza Grubu’na katılmasının verdiği güçle hedeflerini büyük tutuyor.

Garanti Koza, satın aldığı dünya devi Realty World ve yeni temsilcilik modeli ile emlak sektöründe bir yurt dışı marka ile işbirliği yaparak enternasyonal standartta iş yapmayı ve inşa ettiği projelere Türkiye’nin her köşesinden daha çok müşteri bulmayı hedefliyor.

Türkiye’nin kendi emlak danışmanlık şirketine sahip ilk ve tek inşaat şirketi Garanti Koza, Realty World ile geliştirdiği yeni emlak temsilciliği modeli ile sektöre yepyeni bir anlayış getirirken, emlak danışmanı olmak isteyenlere de büyük fırsat sunuyor. Realty World Türkiye’nin sağladığı yeni imkanla isteyen herkes, yalnızca 400 dolar giriş ücreti ödeyerek emlak danışmanı olabilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Garanti Koza Pazarlama Grup Başkanı Selda Baygan yüksek franchaise bedeli ödemeden küçük bir katılım payı ile herkesi kendi işinin sahibi olmaya çağırdıklarını belirterek, yeni temsilcilik modeli ve kazan-kazan sistemiyle daha da büyümeyi hedeflediklerini vurguladı.

Baygan, “Gayrimenkul danışmanlığı alanında bir ilk olan temsilcilik modeline göre normal şartlarda 50 bin ABD Dolarını bulan yatırım maliyetinin aksine 18 aylık sözleşme yaparak, 400 ABD Doları giriş aidatı ile Realty World Türkiye temsilcisi olmak mümkün” dedi. Realty World Türkiye’nin 2010’da yeni bir girişimi daha olacağını belirten Selda Baygan, “temsilcilerimizin ve franchaise bayilerimizin internet üzerinden açık artırma sistemi ile müşterilerimizin evlerini daha hızlı satabilmelerini sağlayacağız.

Türkiye’deki ilk açık artırma web sitesi, verilen reklamlar ve Boğaziçi Üniversitesi eğitimleri ile bayilerin protföylerini satmalarına destek olacağız” diye konuştu.

“REALTY WORLD TÜRKİYE GARANTİ KOZA İLE LİDERLİĞE OYNUYOR”
1973’te ABD’de kurulan Realty World, marka bilinirliği için yaptığı 1 milyar 500 bin Dolarlık yatırım ve yılda yüzde 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devi. Realty World Türkiye, aynı zamanda dünyadaki Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen marka ödülünü 2006-2007 ve 2008 yıllarında ABD’de yapılan kongrelerde aldı. Garanti Koza 2007 yılında dünyanın büyük emlak şirketlerinden Realty World’ü emlak sektöründe bir yurt dışı marka ile işbirliği yaparak enternasyonal standartta iş yapmayı sağlamak ve inşa ettiği projelere Türkiye’nin her köşesinden daha çok müşteri bulmak amacıyla satın aldı.

“BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NDE EMLAK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ FIRSATI”
Sektöre eğitimli emlak danışmanları kazandırmak amacıyla, Realty World Türkiye temsilcisi olan kişilere Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen emlak danışmanlığı sertifika programına ücretsiz katılma hakkı veriliyor. Yıl içinde başarılı bayi ve personelini ödüllendiren Garanti Koza, Realty World Türkiye’yi tercih eden emlak temsilcilerinin reklam giderlerine de destek veriyor. Şirket belirlediği bu modelle tüm Türkiye’de ve özellikle işsizliğin yoğun olduğu bölgelerde istihdam yaratmayı hedefliyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Türk Firmaları Bükreş’teki İnşaat Fuarının Gözdesi Oldu

Romanya'nın en büyük fuar organizasyonu olan yapı ve inşaat malzemeleri fuarı Cosntruct Expo'ya çık sayıda Türk şirketi katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir