1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

800 Bin Kişilik Vasıfsız İşçi İstihdam Gücüyle TOKİ Ekmek Kapısı

800 Bin Kişilik Vasıfsız İşçi İstihdam Gücüyle TOKİ Ekmek Kapısı

ANKARA – Toplu konut alanlarına kurulan okul, hastane, alışveriş merkezi, lokanta ve eczane gibi yerlerde; öğretmenden doktora, eczacıdan temizlik görevlisine, garsondan satış elemanına kadar pek çok kişiye çalışma imkanı yaratıyor.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, anahtar teslimi yapılan konutlarda 3 bin kişiyi kalıcı iş sahibi yaptıklarını bildirdi. TOKİ’den ev alan aileler, aynı zamanda, beyaz eşyadan mobilyaya, perdeden ev tekstiline, halıdan bilgisayara kadar geniş bir alanda piyasaya önemli hareketlilik getiriyor.

ROMANLARIN İSTEĞİNE GÖRE KONUT YAPILACAK
Başbakan Erdoğan’ın, 40 ilde Romanlar için toplu konutlar yapılacağını açıklamasının ardından TOKİ harekete geçti. İdare, Romanlar’ın taleplerini dikkate alarak konutlar inşaa edecek. 75 metrekarelik büyüklüğe sahip konutlar, en fazla 2 katlı olacak.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Altını İşleyip Takı, Demiri İşleyip İnşaat Yapıyorlar

1600 kuyumcu, iş dünyası için proje üretti. Kendileri için yapılan Kuyumcukent’in çevresi gereğinden büyük olunca …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir