1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Adıyaman’da Hayırseverler 7 Anaokulu Yapacak!

Anaokullarından 2’sinin yapımı bitti, 3’ünün inşaatı sürüyor, 1’inin ihalesini yaptık, 1’inin ihalesini de önümüzdeki günlerde yapacağız” diye konuştu

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, hayırseverlerin destekleriyle Adıyaman’a 7 anaokulu kazandıracaklarını söyledi.

Sodan, Adıyamanlı hayırsever iş adamı Abuzer Aslan’ın yaptıracağı 3 derslikli anakolunun protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırseverleri eğitime destek olmaya çağırdı, eğitime destek olanlara da teşekkür etti.

Eğitime hayırseverlerin katkısını sağlamak için geçen yıl “Okulumu Yap” kampanyası başlattıklarını belirten Sodan, iş adamı Abuzer Aslan’ın kampanyalarına 3 derslikli anaokulu yaptırarak, destek verdiğini bildirdi.

Sodan, eğitimin çok önemli ve öncelikli bir konu olduğuna dikkati çekerek, “Hayırseverlerin destekleriyle Adıyaman’a 7 anaokulu kazandıracağız.

Anaokullarından 2’sinin yapımı bitti, 3’ünün inşaatı sürüyor, 1’inin ihalesini yaptık, 1’inin ihalesini de önümüzdeki günlerde yapacağız” diye konuştu.

Hayırsever iş adamı Aslan ise 20 yıl önce Adıyaman’a bir sağlık ocağı yaptırdıklarını ifade ederek, “20 yıl aradan sonra hayırlı bir iş daha yaptığımıza inanıyorum. Bir sonraki hayırlı iş için inşallah 20 yıl beklemeyeceğiz” dedi.

Aslan, ekonomik kalkınmanın ve zenginleşmenin, huzurun, barışın, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeyde sağlanabilmesinin yolunun eğitimden geçtiğini vurguladı. Konuşmaların ardından Sodan ve Aslan, 3 derslikli anaokulu yapımınailişkin protokolü imzaladı.

Protokol imza törenine, Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Alaköse de katıldı.

AA

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir