1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Ağaoğlu Enerjisini Kendi Sağlayacak, En Ucuz Daireyi 369 Bin Liradan Satacak

Ağaoğlu Enerjisini Kendi Sağlayacak, En Ucuz Daireyi 369 Bin Liradan Satacak

Ağaoğlu İnşaat’ın Ataşehir’de 2 bin 100 konuttan oluşan son projesi My Towerland’de 1+1 daire fiyatları 369 bin liradan başlıyor, 4+1 dairelerde 1 milyon 729 bin TL’ye ulaşıyor. Projede kullanılacak enerjinin tamamı Ağaoğlu’nun Mersin Mut’taki rüzgar santralinden karşılanacak ve kullanıcılar yüzde 20 daha düşük fatura ödeyecek.

My Towerland’in tanıtım toplantısında konuşan Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ataşehir’in özel bir bölge olduğunu, finans merkezi olarak ilan edilmesi ile de ilginin çok arttığını söyledi. Ataşehir’de son kalan arsaya My Towerland’i inşa edeceklerini belirten Ağaoğlu, 2 bin 100 konutluk bu projede enerjinin tamamının kendi rüzgar santrallerinden sağlanacağının altını çizdi. Ağaoğlu şöyle devam etti:

“Biz bu projede serbest tüketici olacağımız için kendi elektriğimizi kullanacağız. Proje hayata geçtiğinde yıllık 36 milyon kWs elektrik kullanılıyor olacak. Bunun tamamı da bizim Mut’taki rüzgar santrallerinden gelen yenilenebilir enerji olacak. Üstelik bu elektriği oturanlara cari fiyatlardan yüzde 20 daha ucuza satacağız.”

PAHALI DEĞİL, AKSİNE FIRSAT FİYATI
My Towerland’da 1+1 dairelerin fiyatları 369 bin liradan başlıyor. 4+1’lerde ise fiyat 1 milyon 729 bin liraya kadar ulaşıyor. Ağaoğlu, bu fiyatların pahalı olup olmadığına ilişkin bir soruya şu yanıtı verdi:

“Ataşehir çok değerli bir bölge. Sadece bizim arazinin metrekare maliyeti 1500 lira. Biz de üzerine inşaat maliyetlerini ekleyip metrekaresini ortalama 4 bin liradan satıyoruz. Bence bu fiyatlar pahalı değil, tamamen fırsat fiyatı. Yarın öbür gün Ataşehir’de metrekare fiyatları 7 bin 500 liralara çıkacak. O nedenle hiç pahalı diye bakmayın. Biz elimizdeki dairelerin yüzde 80’ini 1 yılda satarız.”

KONUT FİYATLARI KATLAYACAK
Ağaoğlu, İstanbul’daki konut fiyatları ile ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı:

“Bence kesinlikle fiyatlarda köpük filan yok. Bazıları fiyatlar şişti diyor ama değil. Özellikle nitelikli konutlarda büyük fırsatlar var. Eğer İstanbul hedeflendiği gibi dünya şehri olacaksa bu fiyatların kaça katladığını göreceksiniz. Ben tahmin ediyorum ama söylemem. Sonra çok atıyorsun dersiniz…”,

PROJEDE NELER VAR?
285 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek projenin ilk etabı olan 420 konutluk Sky Towers tamamlanmak üzere. My Towerland ise 2100 konuttan oluşuyor ve başta banka ve finans kesiminde çalışanlar olmak üzere bölgeye ilgi duyan bir alıcı kitlesine hitap ediyor.

My Towerland projesinde 77 ve 133 metrekare arasında değişen 1+1 üniteler, 98 ve 286 metrekare arasında değişen 2+1 üniteler, 139 ve 335 metrekare arasında değişen 3+1 üniteler ile 216 ve 342 metrekare arasında değişen 4+1 üniteler yer alıyor. Üniteler daire sahiplerinin farklı ihtiyaçları düşünülerek 56 farklı tipte planlandı.

Toplam 9 bloktan oluşan projedeki A Blok, 181 metre ile Avrupa’nın en uzun tünel kalıp binası. 51 katlı binanın 44-51’inci katları arasında villalar olacak.

Eren Güler / hurriyet.com.tr

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir