1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Akpınar’da TOKİ Evleri Açıldı

Akpınar'da TOKİ Evleri Açıldı

Açılışa, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Toki Başkan Yardımcısı Ercan Traş , AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan ve çok sayıda davetli katıldı.

Ankara Kayseri yolu üzerinde Akpınar çıkışında yapılan 96 daire artı 3 kapıcı daire’lik Toki projesi temeli 1 Şubat 2008 tarihinde atılmıştı. Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, açılış konuşmasında evlerinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Milletvekili Mikail Arslan ve eski Belediye Başkanı Şükrü Turgut’un temelini attığı Toki projesine kendimizde hizmet etmekten gurur duyuyoruz” dedi.
Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler’de, ilçede konut ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Projenin Akpınar’daki ev sorununu biraz olsun çözeceğine inanıyorum Akpınar’da çalışan memurların İlçede evi olmadığı için Kırşehir’de ikamet edip gelip gitmeleri gerekiyordu.Projenin bitmesi ile burada oturma imkanını bulacaklar ve sıkıntılar sona erecek” şeklinde konuştu.

Toki Başkan Vekili Ercan Traş ve Milletvekili Arslan, Akpınar’a çok amaçlı bir spor salonu ve Toki’nin ikinci etabının çalışmalarının devam etmekte olduğu hatırlatarak, son yedi yılda yapılan hizmetlerden bahsetti. Arslan, “Akpınar’a son yedi yıl içerisinde Hükümet Konağı ve Emniyet binası yaptık. Bir yüksek

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Kars’ta Toprak Damlı Evlerin Yerine TOKİ’nin Konut Yapması Gündemde

Kars genelinde son yağan yağmurlarla toprak damlı 300 civarında ev ve ahırın yıkılması gözleri Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'ne çevirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir