1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Alışveriş Merkezlerinin Cirosu Yüzde 22 Arttı!

Alışveriş Merkezlerinin Cirosu Yüzde 22 Arttı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) ve Akademetre Research tarafından ortak hazırlanan AVM endeksine ilişkin yapılan açıklamada, 2010 Şubat ayı AVM ciro endeksi, 2009 Şubat ayına göre yüzde 22 artış gösterdi.

Ziyaretçi endeksi ise 2009 yılına göre yüzde 4 gerileyerek 92 puan seviyesinde gerçekleşti.

AYD Başkanı Hakan KODAL, konuya ilişkin değerlendirmesinde, cirolarda gerçekleşen yüzde 22’lik artışın reel bir artış olarak algılanmaması gerektiğini belirterek, şunları ifade etti:

“Krizin yoğun olarak hissedildiği 2009 yılının Şubat ayına göre Şubat 2010’da yaşanan bu artış ile sektörün normal değerlerine ulaşmaya başladığını söyleyebiliriz. 2010 yılının ikinci çeyreğindeki sektör verilerinin gerçek trendi ortaya çıkaracağı görüşündeyiz. Ziyaretçi sayılarında gözlemlenen yüzde 4’lük gerilemeye rağmen cirolarda artış yaşanması ise tüketicilerin AVM’lere artık daha çok alışveriş yapmak için geldiklerinin bir göstergesidir.”

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

AVM’ler Çıktı, Boş Dükkanların Sayısı Arttı

İzmir'de küresel kriz ve alışveriş merkezi sayısının artması nedeniyle işlek sayılan caddelerde, boş dükkan sayısı artıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir