1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Antalya’ya Dokuz Ayda 120 Bin Metrekare Yeşil Alan

ANTALYA (İHA) – Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 9 aylık görev süresinde sıcak asfalt ve parke kaldırımda gösterdiği başarıyı, yeşil alan yatırımında da gerçekleştirdi. Tütüncü, 9 ayda 120 bin metrekare alanda 18 park yaptı.

Başkan Hakan Tütüncü, göreve geldiği 9 ay içerisinde 120 bin metrekare alanda 18 parkın yapımını tamamladı. Başkan Tütüncü dönemindeki parklar, yeni bir mimari anlayışla, ilçe halkının sosyal aktive, spor ile çocukların oyun alanı ihtiyacı düşünülerek inşa edildi.

Başkan Tütüncü, 9 ay içerisinde en önemli yeşil alan çalışmasını Kepezüstü’ndeki Kent Ormanı mesire alanında gerçekleştirdi.Başkan Tütüncü’nün fikirleri doğrultusunda hazırlanan proje çerçevesinde, kent merkezinin kuşbakışı en güzel izlendiği Kepezüstü’ndeki Kent Ormanı’nda, yenileme çalışmasının başlatıldı. Proje çalışmasıyla 7 gün 24 saat yaşanılabilecek yer haline gelecek olan Kent ormanı içerisinde, köy pazarı, spor alanları, kahvaltı yerleri, seyir terası, otopark olacak.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, 2010 yılında ise ilçeyi cazibe merkezi yapacak olan vizyon park projelerini hayata geçirmeyi hedeflediğini belirterek, ayrıca 25 okul, kurs merkezi, 10 cami ve 8 sağlık ocağında temizlik, bahçe düzenlemesi ve tadilat yapıldığını bildirdi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Anfaş Hotel Equipment – Hotel Ekipmanları Fuarı Açıldı!

"Anfaş Hotel Equipment" adıyla, uluslararası düzeyde turizm sektörüne yönelik düzenlenen, "Konaklama, Ağırlama, İkram Sektörü Ekipmanları ve Dekorasyon İhtisas Fuarı" Antalya'da açıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir