1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Aydın’da, Emlak Piyasası Durgunluk Gösteriyor

Aydın’da emlakçılık yapan Bilal Güler yaptığı açıklamada, şu anda ki gayrimenkul piyasası durgun olduğunu belirterek; “Banka faiz oranları düşük. Ev, arsa dükkan almayı düşünenler için alım yapmanın tam vakti. 2000 yılından sonra yapılan ve deprem yönetme

AYDIN (İHA) – Aydın’da emlakçılık yapan Bilal Güler yaptığı açıklamada, şu anda ki gayrimenkul piyasası durgun olduğunu belirterek; “Banka faiz oranları düşük. Ev, arsa dükkan almayı düşünenler için alım yapmanın tam vakti. 2000 yılından sonra yapılan ve deprem yönetmeliğine uygun binaların tercih edilmesi tavsiye ediyoruz” dedi.

Bilal Güler, emlak almayı düşünenlerin dikkat etmesi gereken hususları hatırlatarak “Emlakçılarla yapılan görüşmeler sonunda gayrimenkul alım satımında, emlakçı ve müşteri kendi aralarında mutlaka sözleşme yapmaları ve tapu takip işlerinde gayrimenkul alan ve satanın bizzat bulunmaları gerekir” diye konuştu.

Emlakçılıkların sorunlarını da dile getiren Güler, “Aydın Bölgesinde yaklaşık 3 bin Emlak ofisi işleten meslektaşımız olmasına rağmen, sıkıntılarımız var. Emlakçılar olarak hala sistemli bir çalışma düzeni sağlayamadık. Bunun önemli sebeplerinden biri kendimize ait bir oda başkanlığımız yok. Bu nedenle emlak işiyle uğraşan arkadaşlarımızın bir kısmı Ticaret Odası’na kayıtlı, bir kısmı inşaatçılar odasına kayıtlı. Hizmet verenler ve hizmet alan vatandaşlar için uyulması gereken yönetmelik olması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı : İHA

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Kriz Yüzünden Evler Küçüldü

Artık 3+1 out, 1+1 ve 1+0'lar revaçta. Kriz Türk insanının konut tercihlerini de değiştirdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir