1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Berlin’de Yazlık Emlak Fuarı

Berlin'de Yazlık Emlak Fuarı

Fuara Türkiye, Kıbrıs, Yunanistan, İspanya, İsviçre gibi tatil ülkelerinden katılan 15 firma stant açacak. Tatil bölgelerindeki arsalardan villara, emlak finansmanından devremülklere kadar geniş çapta emlak sektörüyle ilgili hizmetler fuarda tanıtılacak. Fuarı düzenleyen Holiday Home Fuarcılık şirketi Genel Müdürü Orhan Ekinci, tatil öncesinde böyle bir fuar düzenleyerek, tatille birlikte yatırım imkanlarını değerlendirme fırsatı sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Yazlık fuarın ilk kez düzenlendiğine vurgu yapan Orhan Ekinci, “Berlin’de yaşayan Türk ve Almanlara daire, arsa, villa devre mülk hizmetleri sunmayı hedefliyoruz. Fuara katılan firmalar ayrıca emlak pazarlaması ve finansman konusunda da bilgiler verecek. ” dedi. Fuar, Olimpiyat Stadındaki Jessi Owens salonunda gerçekleştirilecek.

İlk fuara 15 firma katılıyor. İmalatçı, emlakçı, finansman hizmeti verenler ve devremülk hizmeti veren firmalar bunlar. Türkiye’den İspanya’dan, Yunanistan’dan ve İsviçre’den 3’er firma var. Ayrıca Berlin’de bu sektörde hizmet veren firmalar da katılıyor. Ayrıca yüzde 10 ödeme, geri kalanı ise banka finansmanıyla 15 yıla kadar vadeli finansman hizmetleri tanıtılıyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Antalya’da İnşaat Yasağına Müteahhitler’den Tepki

İnşaat müteahhitleri bugün başlayıp 15 Ekim 2010'a kadar devam edecek inşaat yasağına tepki gösterdi. Yasağın tüm şehri kapsamasına tepki gösteren müteahhitler, turizm sektörü için kendilerinin kurban edildiğini savundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir