1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Bursa İki Fuara Birden Ev Sahipliği Yapacak

2009 istanbul yapı fuarı, 2009 tüyap kitap fuarı, ahşap fuarı, ahşap yapı, almanya fuarı, ambalaj fuarı, ayakkabı fuarı, beylikdüzü fuarı, boru fuarı, boya fuarı, çatı yapı, celik yapi, çin fuarı, cnr fuarı, dekorasyon fuarı, demos fuar, demos fuarcılık, deri fuarı, emitt fuarı, endüstri fuarı, fi yapı, fuari, İnşaat, inşaat fuarı, İnşaat Malzeme, insaat malzemeleri, inşaat malzemesi, inşaat projeleri, inşaat şirketleri, inşaat yapı, inşaat yapı malzemeleri, inşaatçılar, kapı fuarı, kapı pencere fuarı, kitap fuarı, mermer fuarı, mobilya fuarı, motor fuarı, otomobil fuarı, otomotiv fuarı, pencere fuarı, prefabrik fuarı, prefabrik yapı, seramik fuarı, tarım fuarı, tekstil fuarı, tekstil fuarları, trafik fuarı, turizm fuarı, tuyap fuarı, tüyap yapı fuarı, tüyap yapı fuarı 2010, villa dekor fuarı, yapı, yapı dekorasyon, yapı endüstri, yapı endüstri fuarı, yapı firmaları, yapı fuar, yapi fuari, yapı fuarı 2010, yapı fuarı 2010 katılımcı listesi, yapı fuarı ankara 2009, yapı fuarı beylikdüzü, yapı fuarı davetiye, yapı fuarları, yapı inşaat, yapı istanbul fuarı, yapı kataloğu, yapı malzeme, yapı malzemeleri, yapı malzemeleri fuarı, yapı malzemesi, yapı merkezi, yapı mimarlık, yapı mobilya, yapı sektörü, yapı sözlüğü, yapı teknolojileri, yapı ticaret, yem fuarı, yem yapı fuarı, zemin fuarı, beylikdüzü tüyap fuar merkezi,
tüyap beylikdüzü fuar, tüyap beylikdüzü fuar takvimi, tüyap bursa uluslararası fuar ve kongre merkezi, tüyap fuar, tüyap fuar 2009, tüyap fuar alanı, tüyap fuar günleri,
tüyap fuar listesi, tüyap fuar merkezi, tüyap fuar takvimi, tüyap fuar takvimi 2009, tüyap fuar tarihleri, tüyap fuar ve kongre merkezi, tüyap istanbul fuar takvimi,
tüyap kitap fuar,Bursa İki Fuara Birden Ev Sahipliği Yapacak

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ tarafından organize edilen ”Bursa 22. Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi ile Bursa 5. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı 24-28 Mart’ta yapılacak.

Almira Otel’de gerçekleşen tanıtım toplantısına Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Nizamettin Kaya, TÜYAP Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Demirözlü ve BURSAGAZ Müşteri Hizmetleri Müdürü Osman Kipoğlu katıldı.

Son yıllarda inşaat ve doğalgaz sektöründe yapılan yatırımlar ile sanayinin gelişiminde büyük önem kazandığını belirten İlhan Demirözlü, fuara bu yıl 6 ayrı salonda 15 ülkeden 305 firmanın katıldığını söyledi.

TÜYAP Bursa ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından geleneksel hale gelen ‘Mimarlık ve Değişim’ başlıklı 22. Uluslararası Yapı ve Yaşam Kongresi’yle ilgili bilgi veren Demirözlü, yurt içi ve yurt dışından mimar, şehir plancıları, peyzaj mimarları ve müteahhitlerin katılacağını ifade etti.

Demirözlü, fuara yurt içinden 30 önemli sanayi şehrinden, yurt dışından da Bulgaristan, İran, Rusya, Suriye, Makedonya gibi ülkelerden katılım olacağını dile getirdi.

Nizamettin Kaya da fuar ve kongrenin yapı sektörünün bir araya getirildiğini aktardı.

Geçen yıl gerçekleşen fuarın yüzde 35,6’sının Bursa içi, yüzde 64,4’ünün ise Bursa dışından gelen sektör temsilcilerinin olduğuna değinen Kaya, fuarın bu yılki temasının ‘Mimarlık ve Değişim’ olarak belirlediklerini açıkladı.

Bu yılki kongrede ilk defa Mimarlar Odası Bursa Şubesi olarak ‘Yapı ve Yaşam Mimarlık Ödülleri’ dağıtılacağını belirten Kaya, odanın etki alanında bulunan illerdeki başarılı proje ve uygulamaları teşvik etmek istediklerini kaydetti.

(CİHAN)

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı 16-20 Şubat’ta

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı, 16-20 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da düzenlenecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir