1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Çağrı Merkezi Oteli Açıldı

Çağrı Merkezi Oteli Açıldı

Türkiye’de hızla büyüyen çağrı merkezi sektörünün taleplerine cevap vermeyi amaçlayan Call Center Hotel (CCH), İstanbul’da hizmet vermeye başladı. Bir otel mantığı ile servis veren CCH’de şirketler, en son teknolojilerle donatılmış bir çağrı merkezinin ihtiyaç duyabileceği tüm imkânlardan anında faydalanabiliyor. Kurumların mevcut personeli ile hemen destek alabileceği Boğaziçi manzaralı çağrı merkezi kompleksinin, 2 binada yaklaşık 1500 koltuk kapasitesi bulunuyor.

Bir çağrı merkezi organizasyonu için gerekli tüm temel altyapı ve teknolojileri bünyesinde barındıran operasyon merkezileri, İstanbul’da her iki yakadan erişimi çok kolay bir noktada, Kavacık’ta hizmet veriyor. Call Center Hotel, hemen kullanıma hazır oturma alanları, yemekhane, teras, eğitim salonları, dinlenme ve eğlence alanları ile de dikkat çekiyor.

Deprem ve sel gibi felaket senaryoları için alternatif çözüm
Call Center Hotel’den kısa veya uzun vadede faydalanmak isteyen kurumlar, ellerindeki projeleri, hatta acil durum koordinasyonu gibi ihtiyaçlarını en uygun koşullarda yönetebilme imkânına kavuşabiliyorlar. Bu sayede operasyonel verimliliklerini arttırabilen ve ana işlerine odaklanabilen şirketler, elde ettikleri hız ve esneklik gibi yetkinliklerle rekabet avantajı elde ediyorlar.

Procat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Ersubaşı; Ayrıca birçok çağrı merkezinin deprem, sel, terör gibi olaylarda faydalanabileceği tam teşekküllü felaket yönetim merkezlerine ihtiyaç duyduğunu fark ettik. Bu düşüncelerden yola çıkarak Procat olarak Türkiye’nin ilk çağrı merkezi oteli olan Call Center Hotel’i hayata geçirdik. CCH’nin sektörün hızlı ve verimli büyümesi için önemli bir işlev üstleneceğini düşünüyoruz” diyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Elazığ Palu’da Deprem

Elazığ'ın Palu ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir