1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Çelik Fiyatlarında Yüzde 66 Zam Bekleniyor

Sektörün üst düzey yöneticileri ve analistlere göre, çelik fiyatları bu yıl yüzde 66’ya varan oranda yükseliş kaydedebilir.

İngiliz Financial Times gazetesinin 16 uzmanın fikrini alarak yaptığı değerlendirmede, ortalama beklenti yüzde 32’lik fiyat artışına işaret etti. Bu, çeliğin ton fiyatının Aralık ayına kadar 970 dolara varabileceği anlamına geliyor.

Eğer bu beklenti gerçekleşirse, çelik fiyatları modern tarihin en büyük ikinci yükselişini yaşamış olacak. Söz konusu kayıtlar 1940’lı yıllardan bu yana tutuluyor.

AA

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Konutta Yeni Zamlar Yolda…

Dünya piyasalarında demir fiyatlarının yükselmesi önümüzdeki aylarda konut fiyatlarında yüzde 5 ile 15 arasında artışları gündeme getirecek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir