1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Çevre Dostu Konut Projeleri

çevre dostlu proje, çevre dostu konut projeleri, geri dönüşümlü su tasarruf sistemi, istanbul esenyurt milpark konutları, konut, konut projeleri, milpa konutları, milpark konutları, Proje, su tasarruf sistemi, Çevre Dostu Konut Projeleri

Dünya gitgide daha az yaşanılabilir hale geliyor. Bir tarafta küresel ısınma diğer tarafta enerji kaynaklarının tükenmesi… Bunlara artan nüfusta eklenince dünyanın geleceği pek parlak görünmüyor. Tam da bu noktada kendini yenileyebilen, çevre dostu projelerin yaygınlaşması dünyayı daha yaşanılabilir bir hale getirebilir

Milpark Konutları
Milpa tarafından İstanbul Esenyurt’ta yapılan Milpark Konutları, 33 bin 180 metrekare arsa üzerinde, büyüklükleri 65 ile 186 metrekare arasında değişen 993 konuttan oluşuyor. Haziran 2010’da teslim edilecek olan birinci etaptaki konutların fiyatları 105 bin ile 360 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Milpark’ta yetişkin ve çocuk havuzu, havuz kafe ve donatıları, çok amaçlı spor alanı, kapalı fitness salonu, restoran-kafe, kreş, çocuk oyun alanları, yönetim otomasyon merkezi, suni gölet ve şelaleler bulunuyor. Türkiye’de ilk kez bir konut projesinde kullanılan Geri Dönüşümlü Su Tasarrufu Sistemi’yle gri su olarak tabir edilen evsel atık sular, site genelinde toplanarak, merkezi arıtma sistemi ile arıtılıp, detarjanlanıp sadece klozet rezervuarları için tekrar kullanıma verilecek. Bu yolla dairelerin su tüketiminde yüzde 50’ye varan tasarruf sağlanması hedefleniyor. Yağmur ve klima sularının toplanacağı projede, bu sular arıttıktan sonra şelalede kullanacak.

Tel: (0212) 852 49 00

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Konut Kredi Faizleri Yükseliyor

Uzun süredir düşüş trendinde olan ve 120 ay gibi uzun vadede bile yüzde 1'in altını gören konut kredisi faizinde yükseliş başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir