1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Çin’de Enflasyonu 18 Ayın Zirvesinde

Çin'de Enflasyonu 18 Ayın Zirvesinde

Çin’de yıllık enflasyonun Nisan’da son 18 ayın en yüksek seviyesine çıkması ve emlak fiyatlarında görülen rekor artış hükümetin dünyanın üçüncü büyük ekonomisinde aşırı ısınmanın önüne geçebilmek için yapması gerekenler olduğunu ortaya koydu.

Ancak parasal büyümede ve sanayi üretimindeki düşüş, hükümeti aldığı sıkılaştırma tedbirleriyle ilgili olarak haklı çıkardı.

Ülkede tüketici fiyatlarının Nisan ayında yıllık bazda yüzde 2.8 arttığı, bunun Ekim 2008’den bu yana görülen en yüksek seviye olduğu belirtildi.

Açıklanan ekonomik verilere göre enflasyondaki artışa Nisan’da yüzde 5.9 artan gıda fiyatlarının öncülük etti. Nisan ayında emlak fiyatlarında gerçekleşen artış oranı ise yüzde 12.8 oldu.

Çin’de parasal büyüme yavaşladı ve 2009 başından bu yana görülen en düşük yıllık büyüme hızıyla yüzde 21.5 oldu. Çin’in Nisan ayı ticaret fazlasının da çok küçük bir artış gösterdiği dün açıklanmıştı

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir