1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Çorum’da İnşaat Fuarı Açıldı

Çorumda İnşaat Fuarı Açıldı

EXPO TR83 Fuar Kompleksi’nde açılan ve Türkiye’nin önde gelen yapı ve inşaat firmaları ile yabancı ziyaretçileri buluşturan fuara Çorum’un yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Adapazarı, Konya, Antalya, Kırşehir, Yozgat, Amasya, Tokat, Samsun’dan yapı ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 67 firma katıldı.

Çorum Expo TR83 Fuarcılık Bölge Müdürü Filiz Leblebici, düzenlenen fuarla yapı ve inşaat sektörünü bir araya getirdikleri söyledi.

Leblebici, “Amacımız; bölgenin adını, bölgede yapılanları ve yapılabilecekleri sadece aracı olarak tüm Türkiye’ye ve yabancı ziyaretçileriyle de diğer dünya ülkelerine gösterebilmektir. Hedeflerimizi belirlerken, zamanın ve zamanlamanın ne denli önemli olduğunu göz önüne alarak, en doğru hizmeti doğru sektöre doğru zamanda sunmayı amaçlıyoruz. Bölge üreticisinin ulusal ve uluslararası pazarlardan maksimum fayda elde etmesini sağlamak, Türkiye’nin gelişiminde rol alabilmek ve bölgenin markalaşmasını sağlamak bizim vizyonumuzdur” dedi.

Leblebici, katılımcıların gerek birbirleri ile olan bağlantıları, gerekse İran, Irak ve Suriye’den gelen alım heyetleri ile oluşturacakları sektörel mozaiğe ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Fuarın açılış kurdelesini Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Kılıçkaplan, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal birlikte kesti. Açılışın ardından davetliler fuardaki stantları gezdi.

Fuar 30 Mayıs 2010 tarihine kadar açık kalacak.

Kaynak: http://www.internethaber.com/corum/corumda-insaat-fuari-acildi-255536h.htm

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Yapı Fuarı’nın Sinerjisi, Ulusal Sektörden Uluslararası Arenaya Taşınıyor

Türkiye, Karadeniz ülkeleri, Orta Doğu ve Asya’da inşaat sektörüne ilgi duyan herkesin buluşma noktası olan, bölgenin en büyük yapı buluşması YAPI/TURKEYBUILD 2010 İstanbul Fuarı’nın sinerjisi, ulusal sektörden uluslararası arenaya taşınıyor. B

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir