1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Çorum’da Yapı v İnşaat Malzemeleri Fuarı Açıldı

26-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında açılacak olan Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile Expo TR83, sektörü bir araya getirmeyi amaçlıyor.
Fuarla ilgili bilgi veren Expo TR83 Bölge Müdürü Filiz Leblebici ve Expo TR83 Bölge Müdür Yardımcısı Erçin Delibalta, Expo TR83 Fuarcılık olarak İstanbul’da yüzlerce organizasyonu başarıyla gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye de devam ettiklerini belirttiler.
Expo TR83 Bölge Müdürü Filiz Leblebici, Expo TR83’ün Çorum ve çevresine artı değer katmayı amaçladığını ifade ederek, “Amacımız; bölgenin adını, bölgede yapılanları ve yapılabilecekleri sadece aracı olarak tüm Türkiye’ye, Expo Channel TV ve yabancı ziyaretçileri ile de diğer dünya ülkelerine gösterebilmektir” dedi.

Expo TR83 Fuarcılık olarak vizyonlarının, bölge üreticisinin ulusal ve uluslararası pazarlardan maksimum fayda elde etmesini sağlamak, Türkiye’nin gelişiminde rol alabilmek ve bölgenin markalaşmasını sağlamak olduğunu aktaran Leblebici, “TR83 Fuarcılık ilgili dernek ve kurumların desteği ile 26-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Çorum Expo TR83 FUAR Merkezinde düzenleyeceğimiz Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarında yapı ve inşaat sektörünü bir araya getiriyoruz. Amaç; Türkiye’nin önde gelen yapı ve inşaat firmalarının ürün ve uygulamalarını, teknolojilerini Orta Anadolu’dan Karadeniz’e uzanan geçit bir şehir olan Çorum’dan tüm bölgelere tanıtımlarını sağlamak, yeni pazarlar sunmak ve markalaşmış firmaların ürünlerini gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye sergileyebilmeleri için ihtiyaçları olan uygun zemini hazırlamaktır. Türk üretici ve tüketicisine dünya pazarlarının kapılarını açarak ithalat ve özellikle ihracat imkanları sunmaktadır. Bu fuarda İstanbul, Ankara, İzmir, Adapazarı, Konya, Antalya, Kırşehir, Yozgat, Amasya, Tokat, Samsun ve Çorum’dan toplam 67 katılımcıyı ortak nokta olan Expo TR83 Fuar Merkezi’nde buluşturacağız. Katılımcılarımızın gerek birbirleri ile olan bağlantıları, gerekse İran, Irak ve Suriye’den getirilecek olan alım heyetleri ile oluşturacakları sektörel mozaiğe ev sahipliği yapmanın onurunu taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir