1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Çorumlu Gazetecilere Toki’den Ucuz Konut İmkanı

Çorumlu Gazetecilere Toki'den Ucuz Konut İmkanı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, cemiyet üyelerinin uygun şartlarda konut sahibi olabilmeleri amacıyla TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile görüşme yaptıklarını söyledi. AK Parti Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Cahit Bağcı ve Ahmet Aydoğmuş’la beraber ziyaret ettikleri Bayraktar’dan, Çorum’daki basın mensuplarına Akkent Mahallesi’ndeki toplu konutlardan uygun şartlarda konut istediklerini bildiren Erzen, kendilerine özel bir fiyat sunan Bayraktar’la sıkı bir pazarlık yaptıklarını ifade etti.

Çorumlu gazetecilere özel fiyatla konut satışı konusunda TOKİ Başkanı Bayraktar ile prensip olarak anlaştıklarını vurgulayan Şevket Erzen, “Meslektaşlarımız için TOKİ konutlarının bulunduğu Akkent Mahallesi’ndeki Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin önündeki Y Blokları bize teklif edildi. Söz konusu bloklar 4 katlı 2’şerden 8 daireli binalar halinde. Buradaki dairelerin fiyatları kat ve cephe değişiklikleri nedeniyle 72 bin TL ila 88 bin TL arasında değişiyor. Ödeme şartları ise peşinat miktarına göre değişkenlik gösteriyor. 72 bin liralık bir dairenin yüzde 10’luk peşinatı ödendiğinde 180 ay vade ile aylık 360 liralık taksitlerle bir meslektaşımız daire sahibi olabilecek. Taksitlerde her 6 ayda bir memur maaşına gelen zam oranında artış olacak” dedi.

Gelecek hafta içerisinde cemiyet üyelerinin taleplerine ilişkin detayların liste halinde TOKİ’ye verileceğini anlatan Erzen, ”Meslektaşlarımızın almaya karar verdiği daireler satıştan çekilecek ve yaklaşık 1 aylık süreçte TOKİ ile her alıcı sözleşme yapacak” diye konuştu.

Cemiyet Başkanı Erzen, cemiyet üyelerinin aileleriyle birlikte söz konusu konutları görmeleri amacıyla 16 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Hürriyet Parkı önünden otobüs kaldıracaklarını, daha sonra da görüş alışverişinde bulunulacağını sözlerine ekledi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Çatılarında Haç işaretleri Görenleri Hayrete Düşürüyor

Balıkesir Belediyesi tarafından TOKİ’ye yaptırılarak vatandaşa satılan evlerin çatılarındaki HAÇ işaretleri görenleri hayrete düşürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir