1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Dar Gelirlilere Konut İçin Arsa Desteği Verdik

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, portföylerinde yer alan gayrimenkullere ilişkin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirlikleri planlayıp planlamadıklarına yönelik bir soru üzerine, özellikle dar gelirlilere yönelik konut ihtiyaçlarının karşılanması konusunda TOKİ ile işbirlikleri olduğunu söyledi.

Aksu, işbirliğinin ayrıntıları konusunda bilgi vermedi. Demiryolları konusunda ise rayların sahipliği ve raylar üzerindeki hizmetlerin ayrıştırılması ile hizmet noktasında özel sektörün de yer alabileceği bir model üzerine çalışıldığını aktardı. Özelleştirme karşıtlarının ‘ülke değerleri yabancılara peşkeş çekiliyor’ eleştirilerinin yersiz olduğunu ifade eden Aksu,

“Bir bakıyorsunuz ülke değerleri peşkeş çekildi deniyor. Bir de bakıyorsunuz ‘ihalelere yabancı ilgi göstermedi’ diye eleştiriliyoruz. Biz herkese eşit mesafede kalmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bütün süreçlerinin Rekabet Kurumu’nun kararına bağlı olduğunu belirten Aksu, elektrik dağıtım ihalelerinde halen 7 bölge için karar beklediklerini kaydetti.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Altını İşleyip Takı, Demiri İşleyip İnşaat Yapıyorlar

1600 kuyumcu, iş dünyası için proje üretti. Kendileri için yapılan Kuyumcukent’in çevresi gereğinden büyük olunca …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir