1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Decoyap Denizli Fuarı Ziyaretçilerini Bekliyor!

Ege Bölgesi’nde marka haline gelmiş 8. Decoyap Denizli Fuarı 17-20 Mart 2011 tarihinde Denizli Kongre ve Fuar Merkezinde düzenleniyor

DECOYAP EGE DENİZLİ 8. KEZ SEKTÖRÜ BİR ARAYA GETİRİYOR
Ege’nin yıldızı 8. DECOYAP DENİZLİ FUARI İnşaat Malzemeleri, Dekorasyon ve İç Mimari ile 17-20 Mart 2011 de yeniden değerli katılımcıları ve ziyaretçileri bir araya getiriyor.

Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan;’ Konumu bakımından, Doğu ve Kuzeyden, Ege ve Akdeniz’ e ulaşan yolların kesişme noktasında bulunan Denizli, Türk Tekstil Sanayinin kalbi olması nedeniyle, Ege bölgesinin ikinci büyük sanayi ve turizm kenti durumundadır. Hızla artan bölge nüfusu ile birlikte inşaat sektörü aynı oranda hızla büyüyerek Ege bölgesinin merkez üssü haline gelmiştir.

EGS Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 8. DECOYAP Denizli İnşaat Malzemeleri, Dekorasyon ve İç Mimari Fuarı, Denizli ve çevresine hareketlilik katacak. Doğu ve kuzeyden, Ege ve Akdeniz’e ulaşan yolların kesişme noktasında bulunan Denizli’de düzenlenecek olan 8. DECOYAP Denizli Fuarı’nda; izolasyon ve boya, prefabrik ve çatı cephe sistemleri, mutfak banyo seramik ve dekorasyon ürünleri, kapı, pencere ve zemin kaplama malzemeleri, ev ve ofis mobilya sistemleri, iş ve inşaat makineleri, alt yapı ve makine ekipmanları, arıtma sistemleri, asansörler, asma tavan sistemleri, balkon kapama sistemleri, banyo ve mutfak donanımı, bilgisayar yazılımı, bina otomasyon sistemleri,boya ve vernik, bölme sistemleri, cam ve saydam elemanlar, cephe kaplamaları, çatı kaplamaları ve daha birçok sektörden temsilciler yer alacak.’ açıklamasında bulundu.

Demos Fuarcılık, Denizli’nin Turizm bölgelerine yakınlığı nedeniyle, yeni sezona hazırlanan otel, cafe, bar, restaurantların ve bölgedeki yatırımcı kuruluşlarla beraber profesyonel ziyaretçilerin ve nihai tüketicilerin ürün seçtiği büyük bir ticaret plâtformu olan 2011 DECOYAP FUARI’na sizleri davet ediyor…

Ziyaret Saatleri:
17 Mart Perşembe 14:00 – 22:30
18 Mart Cuma 14:00 – 22:30
19 Mart Cumartesi 12:00 – 22:30
20 Mart Pazar 12:00 – 21:00

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Filli Boya En Güzel Mekan Fotoğraf Yarışması Düzenliyor!

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya’nın, fotoğrafa ilgi duyan herkesin katılabileceği “En Güzel Mekân” fotoğraf …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir