1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Dev Yatın Haftalık Kirası 650 Bin Euro

Dev Yatın Haftalık Kirası 650 Bin Euro
Resim temsilidir.

Dünyanın en büyük 100 yatı arasında gösterilen, haftalık kirası 650 bin euro başlayan “Northern Star” adlı lüks yat Marmaris’e geldi.

Dev yat, Marmaris Körfezi’ne giriş yaptıktan sonra vatandaşların ve turistlerin meraklı bakışları altında Netsel Marina’ya demirledi.

Marina yetkilileri, Northern Star’ın yatçılık sitelerinde dünyanın en büyük ve lüks 87. yatı olarak gösterildiğini söyledi.

Uluslararası yat kiralama şirketlerinin internet sitelerinde oldukça lüks döşenen, çalışma ofisleri, yemek salonu, jakuzi ve helikopter pisti bulunan yatın haftalık kirasının 650 bin eurodan başladığı bildirildi.

Geçen yıl denize indirilen 75,4 metrelik yatta 22 personelin görev yaptığı, 6 lüks kamarada 12 kişinin aynı anda konuk edildiği belirtildi.

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş da Northern Star’ın haftalık kirasıyla Marmaris’te havuzlu villa satın alınabileceğini ifade ederek, “Yatın haftalık kirası yaklaşık 1 milyon 255 bin TL. Ülkemizde asgari ücretle çalışan bir kişinin bu yatta bir hafta tatil yapabilmesi için 208 yıl çalışıp hiç harcama yapmadan para biriktirmesi gerekiyor” dedi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir