1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Dumankaya’dan Yeni Proje: Adres Lobi

Dumankaya'dan Yeni Proje: Adres Lobi

Dumankaya, İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Tuzla-Aydınlı’daki yeni bir projeye başlıyor. “Adres Lobi” ismindeki proje, otel konforu ve ile semt çarşısını bir arada sunacak.

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştireceği yeni projesi Adres Lobi’yi düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador’un gerçekleştirdiği Adres Lobi proje sunumunun ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Adres Lobi’nin Tuzla Aydınlı’nın en iyi konumunda diğer Adres projelerine komşu bir arazide, otel konforunu aratmayacak nitelikteki donatıları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek çarşısıyla farklı bir konseptte geliştirildiğini söylediler.

“CİDDİ BİR YATIRIM FIRSATI SUNDUK”
Adres Lobi’yi diğer konut projelerinden ayıran en önemli özelliğinin adından da anlaşılacağı gibi yüksek tavanlı görkemli lobisi ve otel konforunu aratmayacak nitelikteki donatıları olduğunu belirten Ali Dumankaya, şöyle konuştu:

“Tuzla-Aydınlı bölgesi kısa sürede İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Daha önce Adres projesinin farklı 4 etabı ile tüketicilere bölgede ciddi bir yatırım fırsatı sunduk. Bu yatırım fırsatını Adres Lobi ile geliştirerek farklılaşmış bir konseptte tüketicilerin beğenisine sunarak sürdürüyoruz.”

Uğur Dumankaya ise, “Adres Lobi projesi diğer Adres projelerinin hemen yakınında 3 tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunuyor. Hızla gelişen ve değerlenen Tuzla-Aydınlı bölgesinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiğimiz projede 41 adet ticari alan ile bölgeye bir semt çarşısı kazandırmak istedik. Adres Lobi tamamlandığında gerek konumu gerekse de sunduğu nitelikleriyle Tuzla-Aydınlı’nın kalbinin attığı yer olacak” dedi.

51 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
Toplantıda bir sunum gerçekleştirerek Adres Lobi hakkında bilgiler veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, Anadolu Yakası’nın önemli merkezlerinden birisi haline gelen Tuzla-Aydınlı’daki Adres Lobi’nin, otel konforunu aratmayan donatıları ile bölgenin semt çarşısı niteliğindeki ticari alanlarıyla farklılaştığını bu sebeple bölgenin böylesine önemli ihtiyaçlarını karşılayacak Adres Lobi’nin hem yatırım hem de oturum için son derece uygun bir proje olduğunu söyledi.

Adres Lobi’nin 10’ar katlı 2 blokta toplam 527 daireden oluştuğunu belirten Ufuk Kayador, “Stüdyodan 1+1’e, 2+1’den 3+1’e çeşitli büyüklükte dairelerin yanında projede dubleks daireler de yer alıyor. Her katta teras bahçelerin bulunduğu Adres Lobi’de dairelere en son bilişim teknolojisi hizmetleri sunulacak. Bir Vestel Şirketler Grubu kuruluşu olan Dexar ve Dumankaya’nın işbirliği ile her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu kurularak bu teknolojiden en üst seviyede yararlanmaları sağlanacak. Ayrıca Adres Lobi’de yaşayan her aileye semt çarşısındaki mağazalarda ve sosyal tesislerde kullanacakları kredi kartı özellikli özel yaşam kartları verilecek” dedi.

10’ar katlı 2 blokta stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların yer alacağı projede, stüdyo daireler 34-41m2, 1+1’ler 52-61 m2, 2+1’ler 78-92 m2 ve 3+1’ler ise 105-146 m2 arasında değişiyor. Adres Lobi’deki daireler ise 51 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Konutta ‘Küçük’ Talebi Artıyor, Daireler Tek Odalıya Kayıyor

Dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da uygulamaya konan yeni konut projelerinde stüdyo tipi küçük dairelerin oranı daha şimdiden yüzde 50’ye ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir