1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Emlak Kiraları Nerelerde Arttı ve Nerelerde Düştü?

Emlak sektorunde 2009 yilinda buyuk bir durgunluk yasanirken bunun etkileri Emlakendeksin Aralik ayi raporunda aciklandi.Mortgage uzmani Garantinin destegi ile gerceklestirilen reidin.com’da konut satis fiyatlari ve kiralama degerleri Aralik ayi endeks raporunda illere gore aciklandi.

Emlak sektorundeki inis ve cikislarin yasandigi gunumuzde Reidin.com tarafindan hazirlanan raporda Adana ilimiz konut fiyatlarinin en cok artis gosterdigi il olarak ortaya cikarken Kocaeli ilimiz konut satisinda en cok deger kaybeden ilimiz olarak belirlendi.

Aralik ayi raporuna gore emlak satis fiyatlarinda Ankara ve Istanbul’da degisiklik yasanmaz iken Adana’da %1.21 artis, Bursa’da %o.76 dusus, Izmir’de %0.36 dusus, Antalya’da %0.12 dusus belirtildi, en cok deger kaybeden kocaelinde %1.41′lik dusus yasandi.

Aralik 2009 kira degeri incelemesinde ise Adana %0.97 artis ile kiralama oranlarinda da basi ceken ilimiz olarak belirlendi. Ankara’da %0.24, Izmir’de %0.21 artis gorulurken Kira degerlerinde dusus gorulen sehirlerimiz Antalya’da % 1.29, Istanbul’da % 0.45 oraninda oldugu belirtildi. Kira degerlerinde en fazla deger kaybeden sehrimiz %1.54 orani ile Bursa basi cekti.

Ayrica Aralik ayi raporuna gore Istanbul’da Beyoglu’nun en cok kira deger artisi olan semt, Kartal’in ise en cok deger kaybeden semt oldugu belirtildi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Sanal Emlak Fuarı İle Konut Satışları Hız Kazandı

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren hurriyetemlak.com, konut projelerini sanal platformda düzenlediği bir fuarla sergiliyor. Platform, konut satışlarını hızlandırdığı gibi hızlı bilgi alışverişi açısından da büyük avantajlar sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir