1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

En Ucuz Konut Kredisi Hangi Bankada?

 En Ucuz Konut Kredisi Hangi Bankada?

Konut kredisi faizlerinde son durum! İşte tüm bankaların konut kredisi faiz oranları

Geçen haftaya göre konut kredisi faiz oranlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Faiz oranı en düşük olan ING Bank’ın faizi yüzde 1,36. Finansbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası’nın faiz oranları yüzde 1,38, Yapı Kredi, Bank Pozitif, Vakıfbank, İş Bankası, Denizbank, TEB, Akbank, Şekerbank, Garanti Bankası ve Fortis’in faiz oranları yüzde 1,39, Anadolubank’ın yüzde 1,42, HSBC’nin faiz oranı ise yüzde 1,49 olarak belirlendi. Konut kredisi faiz oranı en yüksek olan Millennium Bank’ın faiz oranı ise yüzde 2,09.

Kaynak: kolayeval.com

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Türk Firmaları Bükreş’teki İnşaat Fuarının Gözdesi Oldu

Romanya'nın en büyük fuar organizasyonu olan yapı ve inşaat malzemeleri fuarı Cosntruct Expo'ya çık sayıda Türk şirketi katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir