1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Eski İnşaat Çukuru Sonları Oldu

Eski İnşaat Çukuru Sonları Oldu

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, yüzmek için, su dolu inşaat çukuruna giren 12 ve 15 yaşlarındaki 2 çocuk boğuldu.

Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinden Enes Mutlu (12) ve Emin Çağrı Avcı (15), 8 arkadaşıyla Yunuseli TOKİ Konutları’nın arkasındaki boş bir arazide piknik yapmaya gitti. 10 arkadaş bir süre sonra yüzmek için yağmur sularının biriktiği yaklaşık 300 metrekarelik eski inşaat çukuruna girdi. Mutlu ve Avcı’nın sudan çıkmadığını gören arkadaşlarının yardım seslerini duyan bir çoban, durumu polise bildirdi. Olay yerine çağrılan sivil savunma dalgıçları, ortalama derinliği 1,50 metre olan suda arama yaptılar. Dipteki çamur nedeniyle arama çalışmaları sırasında zorlandıkları gözlenen dalgıçlar, arkadaşlarının daldıkları yeri tarif etmesiyle iki çocuğun cansız bedenlerini buldu. Arama çalışmalarını izleyen çocukların sinir krizi geçiren yakınlarına, sağlık görevlileri müdahale etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir