1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Evi Gösteren Eşyadır! Ama nasıl?

2009 ev dekorasyon, 2009 ev dekorasyon modası, 2009 ev dekorasyon modelleri, beyaz ev dekorasyon, engin ev dekorasyon, ev bahçe dekorasyon, ev dekorasyon, ev dekorasyon aksesuar, ev dekorasyon aksesuarları, ev dekorasyon blog, ev dekorasyon blogları, ev dekorasyon boya, ev dekorasyon çeşitleri, ev dekorasyon dergileri, ev dekorasyon dergisi, ev dekorasyon duvar kağıdı, ev dekorasyon duvar kağıtları, ev dekorasyon eşyaları, ev dekorasyon fikirleri, ev dekorasyon firmaları, ev dekorasyon fiyatları, ev dekorasyon fotoğrafları, ev dekorasyon fotoları, ev dekorasyon fuarı, ev dekorasyon görüntüleri, ev dekorasyon hobi, ev dekorasyon mağazaları, ev dekorasyon malzemeleri, ev dekorasyon markaları, ev dekorasyon mobilya, ev dekorasyon modelleri, ev dekorasyon mutfak, ev dekorasyon objeleri, ev dekorasyon önerileri, ev dekorasyon ornekleri, ev dekorasyon perde, ev dekorasyon programi, ev dekorasyon programları, ev dekorasyon resimleri, ev dekorasyon resimli, ev dekorasyon salon, ev dekorasyon siteleri, ev dekorasyon süsleri, ev dekorasyon tablo, ev dekorasyon tasarım, ev dekorasyon ürünleri, ev dış dekorasyon, ev döşeme dekorasyon, ev ic dekorasyon, ev iç dekorasyon modelleri, ev iç dekorasyon örnekleri, ev iç dekorasyon resimleri, ev ici dekorasyon, ev içi dekorasyon görüntüleri, ev içi dekorasyon modelleri, ev içi dekorasyon örnekleri, ev içi dekorasyon resimleri, ev tadilat dekorasyon, ev tavan dekorasyon, ev tekstili dekorasyon, ev ve dekorasyon, ikea ev dekorasyon, ilginç ev dekorasyon, klasik ev dekorasyon örnekleri, küçük ev dekorasyon, modern ev dekorasyon, modern ev dekorasyon örnekleri, modern ev dekorasyon resimleri, online ev dekorasyon,Evi Gösteren Eşyadır! Ama nasıl?

İSTANBUL – Ergonomi ve estetik gibi kavramların ön planda tutulduğu MASKO mobilyaları, parlak ve mat laminant kaplama kapaklar, alternatif çekmece ve kiler mekanizmaları, özel kulplar, değişik renk ve dizayn seçenekleri, maun cilalı kapakları, ithal aksesuarlar ve birbirinden güzel renkler ile yeni evlilerin ve evini yenilemek isteyenlerin evini donatmaya hazır bekliyor.

Klasik çizgilerden country’ye, avangarde’dan modern tasarımlara kadar geniş bir skalada her zevke hitap eden ürünler, evin farklı ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Şaşırtıcı stillerle konforu farklı tarzlarda oturma gruplarının en iyi ve yeni örneklerinde buluşturuyor.

Yatak odalarında ise kalite ve ilgi çekici tasarımlar ön planda tutuluyor.

Modern dünyanın en seçkin çizgilerinin yer aldığı yatak odalarında, yeniliği ve modayı yakından takip edenlerin aradıkları her şey var.

Yemek odalarında da kaliteyi ön planda tutan mobilya kentinde, dayanıklılığı ve modası hiç geçmeyen ahşap modelleri ve metal, cam, plastik masa ve sandalyeleri de bulmak mümkün.

Hareketli sistemleri ve farklı seçeneklerle zenginleşen, kişiye özel mekânlara dönüşen banyolar, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor.

Bebek ve genç odaları için de sayısız alternatifler ve fonksiyonelliğin, estetiğin ve dinamizmin ön planda olduğu heyecan verici tasarımlar var.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir