1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Fay hattı TIR’ı Başkent’te

Fay hattı TIRı Başkentte

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK), Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü işbirliğiyle yola çıkardığı Kuzey Anadolu Fay Hattı Tırı bugün ve yarın Ankara’da olacak.

Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü Genel Müdürü Ahmet Genç, Genel Müdür Yardımcısı Selamet Yazıcı, DASK Yönetim Kurulu Başkanı İdris Serdar ve DASK İdarecisi Eureko Sigorta’nın Genel Müdürü Okan Utkueri, yarın saat 10.00’da tırı ziyaret ederek eğitimlere katılacak.

TIR’ın Ankara durağında Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü eğitmenleri, halka depremden korunma yöntemlerini ve zorunlu deprem sigortasının önemini anlatacaklar. Başkentliler, tırdaki deprem simülatöründe depremden korkmak yerine bu doğal afete karşı önlem alma yollarını öğrenecek.

Eğitimler, Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda gerçekleştirilirken, fay hattı tırı da Çetin Emeç Bulvarı’nda Başkentlilerle buluşacak.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir