1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Fiyapı; 37 Bin Liraya Daire Satacak

Fiyapı; 37 Bin Liraya Daire Satacak

FİYAPI, Beylükdüzü’nde tamamı 1+1 evlerden oluşacak 1088 konutluk projede taban fiyatı 37 bin lira olarak açıkladı. Üç farklı tipte dairenin olduğu projede en yüksek fiyat ise 49 bin lira. Öte yandan FİYAPI, İzmir Dikili’de satın aldığı Garip Adası’na da 5 bin yataklı bir otel yapacak.

FİYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Beylikdüzü’ndeki Fi-Life projesinde 1088 dairenin yer alacağını ve tamamının 1+1 konutlardan oluşacağını söyledi. Fi-Life projesinde 35 m2 stüdyo daireler 37 bin, 54 m2 1+1 daireler 44 bin ve 60 m2 1+1 daireler de 49 bin liradan satılacak.

Yeni bir ödeme sistemi getirdiklerini anlatan İnan’ın verdiği bilgiye göre Fi-Life’dan ev alanlar dairenin yüzde 40’ını peşin verecek, evi teslim alana kadar hiç taksit ödemeyecek. Geri kalanı ise 16 ay sonra daire tesliminde verecek.

“1088 daireyi 15 günde satmayı hedefliyoruz”

FİYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, tamamen stüdyo ve 1+1 konseptinde proje yapmalarının en önemli nedeninin bu yönde yoğun talep gelmesi olduğunu söyledi. İnan, şöyle devam etti:

“1+1 daireler fiyatlarının uygun olması nedeniyle hem yatırımcı hem de çekirdek aileler için oldukça cazip. Bugüne kadar yaptığımız projelerde de bunu test etme imkanımız oldu. Bu yönde de yoğun talep alınca sadece stüdyo ve 1+1 dairelerden oluşan böyle bir proje yapmaya karar verdik. Fi-Life projesini 16 ay sonra 2011 Ağustos ayında teslim edeceğiz ve teslimden sonra da dairelerin 89 bin lira değere çıkacağını öngörüyoruz.”

Fikret İnan, 1088 daireyi 15 günde satmayı hedeflediklerini de belirtti.

YUNANLILAR İSTEDİ, FİYAPI ALDI
FİYAPI, İzmir Dikili’deki 400 bin metrekarelik Türkiye’nin tek imarlı adası Garip Ada’yı da 35 milyon dolara satın aldı. Şirket, adayı Fi-İsland adıyla turizme kazandıracak.

Fiyapı’nın 5 bin yataklı 5 yıldızlı otel inşa edeceği toplam yüzölçümü 400 bin metrekare olan adada ticari ve sosyal alanlarla birlikte toplam 200 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Bölgede kaplıca suyu olması nedeniyle Otel sağlık turizmine de hizmet verecek ve yılın 9 ayı açık olacak..Futbol sahalarının bulunacağı adada, futbol kulüpleri de kamp yapabilecek. Otelin 2013 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

OTELİN İŞLETMESİNİ Fİ-TURİZM YAPACAK
İşletmesi Fi-Turizm AŞ tarafından yapılacak otele 150 bin ziyaretçi gelmesi hedefleniyor. Otele gelen ziyaretçilerin transferleri yine talebe göre Fi-Turizm bünyesinde bulunan özel uçak, helikopter ve otobüslerle yapılacak.

350 milyon dolarlık yatırım
FİYAPI tarafından 35 milyon dolara satın alınan Adanın üzerinde yapılacak yatırım için 350 milyon dolarlık bir kaynak kullanılacak. Adanın alımında kredi kullanmayan Fiyapı yapılacak yatırımla ilgili de kredi kullanmayacak. Yatırımı tamamen kendi özkaynakları ile gerçekleştirecek..

Ege Denizi kıyılarına 880 metre mesafedeki ada, Akdeniz bitki örtüsüne sahip, çam, zeytin ağacı ve makilerden oluşuyor..

Yaklaşık 4 km kıyı şeridine, olağanüstü sualtı güzelliklerine sahip son derece temiz berrak ve turkuaz rengi bir denizle çevrili olan adada, değişik özelliklere sahip çok sayıda koy bulunuyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı 16-20 Şubat’ta

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı, 16-20 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da düzenlenecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir