1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Hektaş İnşaat İstanbul’da 1000 Villa İçin Arsa Arıyor!

Ümraniye’de 334 dönüm arazi üzerinde 250 villa, 685 apart daireye ek olarak bir çok sosyal donatı ve spor alanları ile birlikte İdealistkent proje sini tamamlayarak 19 ayda sahiplerine teslim eden Hektaş İnşaat, 2011 yılında öncelikle kendi arsaların üzerinde projeler geliştirmek istediğini açıkladı.

Sektörel, Ümraniye, İdealistkent, Hektaş İnşaat, Hektaş İnşaat İdealistkent, Kozyatağı,  Salacak, Kartal, Maltepe, Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, İbrahim Ekşi, İstanbul İdealistkent İbrahim Ekşi, Anadolu Yakası, Üsküdar, Kadıköy,  Çekmeköy,  Tuzla, Pendik, Ekşi İstanbul, Avrupa Yakası, Beylikdüzü,  Halkalı, Bahçeşehir  Sakarya’da Büyükşehir Belediye Otogarı, Sakarya, Sakarya üniversi, Bilecik Üniversitesi, Sultanbeyli Hükümet Konağı, GYODER, DEİK, ULI Urban Land Institute, Ekşi, Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn,ukra city

Kozyatağı, Salacak , Kartal ve Maltepe’deki kendi arsalarının öncelikli olduğunu dile getiren Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, fizibilite çalışmaları tamamlandıktan sonra imar durumlarına göre villa, konut ve ya işyeri yap acaklarını dile getirdi.

Bu gayrimenkulleri yerli ve yabancı müşterilere pazarlamak istediklerini belirten Ekşi, “Orta ve üst gelir grubuna yönelik bir takım çalışmalar yürütmekteyiz. İstanbul’un her iki yakasında 500 ile 1000 konut yapabileceğimiz arsalar arıyoruz. Uygun arsalar bulursak İdealistkent’e benzer her türlü donatıs ı olan yaşam alanları yapacağız” dedi.

Arsa bulursa kapasiteyi beşe katlayacak
Önümüzdeki yıl için ciro hedeflerini yaklaşık olarak 100 milyon TL civarında olması tahmin ettiklerini belirten Ekşi, “Yıl içinde yapacağımız konut ve villa sayısı nın da 200 olmasını tahmin ediyoruz. Fakat uygun arsa bulduğumuzda bun beşe katlayarak rakamı 1000’e çıkabiliriz” diye konuştu.

Lokasyon olarak tercihlerinin Anadolu yakasında Üsküdar, Kozyatağı , Kadıköy , Kartal , Maltepe , Çekmeköy, Ümraniye, Tuzla ve Pendik olacağının altını çizen Ekşi, “İstanbul’un Avrupa yakasında Beylikdüzü, Halkalı, Bahçeşehir bölgelerini yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Gelir paylaşımı yöntemi ile konut projeleri haricinde inşaat firması olarak İstanbul içi ve dışında kapsamlı projeler gerçekleştirdiklerini belirten Ekşi, “2008’den beri Sakarya’da Büyükşehir Belediye otogarını yapıyoruz. Buna ek olarak yine Sakarya’da üniversitenin morfoloji anabilim dalının bir bloğunun inşasını, Bilecik Üniversitesi’nin derslik bloklarını inşa ediyoruz. 2010’da inşasına başladığımız Sultanbeyli Hükümet Konağı’de yeni projelerimiz arasında yer alıyor” diye konuştu.

Üyesi bulundukları GYODER, DEİK ,ULI (Urban Land Institute) gibi önemli kuruluşlarla yurtdışından yatırım çekmek istediklerini kaydeden Ekşi, “Özellikle Suudi Arabistan, Kuveyt ve Bahreyn ülkelerinde DEİK çatısı altında kurulan iş konseylerinde başkan yardımcılığı göreviyle Körfez ülkelerinden daha çok yatırım çekmek istiyoruz. Türkiye olarak Dünya ikincisi olduğumuz müteahhitliğimizle bu ülkelerdeki alt yapı ve üst yapı işlerinden daha çok pay alabilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” diyerek sözlerini bitirdi.

Yeni projelere bakıyor
İdealistkent’in gelir paylaşımı modeli ile inşa e dildiğni hatırlatan Ekşi, “Bu projemizi Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirmiştik. Burada tüm ödemelerimizi yaptık ve projemizin kesin kabulünü yaparak sorunsuz bir şekilde bitirdik.Gayrimenkul sektöründe bir marka olduğumuzu kanıtlayıp müşterilerimize önümüzdeki yıllarda yeni idealistkentler yaparak onlara çağdaş yaşam alanları sunmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Soyak Gayrimenkul Geliştirme Akademisi İlk Mezunlarını Verdi!

Soyak’ın da destek verdiği Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ilk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir