1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İçmimar Hande Tözün’den Evde Parti Hazırlığı Yapanlara Öneriler

İçmimar Hande Tözün'den Evde Parti Hazırlığı Yapanlara Öneriler

2010’da ağaç formunda kitaplıklar, taşınabilir şömineler ve arp görünümde radyatörlerle bambaşka bir ev yaratabilirsiniz.

Bu yıl sigara yasağı nedeniyle dışarıda eğlenceye ayrılan süre azaldı. Tözün Mimarlıktan Hande Tözün, özellikle evde parti için küçük masraflarla büyük değişiklikler yapmanın çok da zor olmadığını söylüyor.

Geçtiğimiz yılların renk ve malzeme zenginliğinin bu yıl da devam ettiğini dile getiren Tözün, “Klasik tarzda dekore edilmiş evler için bordo, mürdüm ve dore renkleri öne çıkıyor. 2010’da perdelerden koltuklara kadar bu renklerde hazırlanmış pekçok dekorasyon unsuru göreceğiz” diyor.

Marilyn Monroe posteri bile evi partiye hazırlar
Değişime duvarlardan başlanabileceğini belirten Tözün, özellikle sticker kullanmanın modern dekore edilmiş evler için düşünülebileceğini belirtiyor. Örneğin Marilyn Monroe silüeti şeklinde görünen stickerları duvara veya kapılara uygulayarak çok küçük bir maliyetle evde değişim yaratmak mümkün. Stickerların outdoor olanları da büyük alışveriş merkezlerinde satılıyor. Bunlarla balkon, teras veya bahçe duvarları farklılaştırılabilir.

Radyatörleri renkli taşlarla bezeyin
Biraz daha maliyetli olmakla birlikte evlerde veya ofislerde çok şık sonuç veren diğer bir uygulama ise radyatörleri değiştirmek. Arp gibi görünen, taşlarla bezenmiş modeller var. Duvara asıldığında sanat eseri gibi duran modellerle ısınmak keyifli olacaktır. Salonda göz alıcı bir değişim yaratmak isteniyorsa ayna biçiminde televizyonlar tercih edilebilir. Kapandığı zaman ayna gibi görünen bu televizyonları banyoda duş alırken de izleyebilirsiniz.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir