1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İngiltere Halkı İsyanda: Devlet Vergiyle Yapıyor!

uk trade, uk trade and investmen, tohum katedrali, çin şangay, dünya fuar, ingiltere standı, dünya fuarı ingiltere standı, geleneksel taşam tarzı, proje,  İngiltere Halkı İsyanda: Devlet Vergiyle Yapıyor!

İSTANBUL – 60 bin demir çubuk kullanıldı, 40 milyon dolara mal oldu…

UK Trade & Investment adlı devlet kurumu tarafından hayata geçirilen “Tohum Katedrali”, Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecek Dünya Fuar’ında İngiltere standı için yapılıyor.

Şirket yetkilisi Andrew Cahn, İngilizlerin Çin’de çok geleneksel yaşam tarzına sahip kabul edildiklerini, yapılan projeyle bu görüşü değiştirmek ve iki ülke arasındaki ticarete katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

İngiliz basını ise, hükümetin halktan alınan vergilerle maliyeti bir haylü yüksek olan bu projeyi gerçekleştirmesine eleştiride bulundu.

Daily Mail, tam 1 trilyon 235 milyar dolar devlet borcu olan İngiltere’nin giriştiği projeyle ciddi yatırımlar elde etmesi gerektiğini, aksi takdirde gülünç olmaktan öteye gidemeyeceğini ifade etti.

Halk, şimdi bu yapının bitince nasıl bir fayda sağlayacağını konuşuyor.

uk trade, uk trade and investmen, tohum katedrali, çin şangay, dünya fuar, ingiltere standı, dünya fuarı ingiltere standı, geleneksel taşam tarzı, proje,  İngiltere Halkı İsyanda: Devlet Vergiyle Yapıyor!

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Pritzker 2010 Mimarlık Ödülü’nü Kim Aldı?

Mimarlık alanında dünyanın en saygın ödülü kabul edilen Pritzker Ödülü'ne, bu yıl Japon mimarlar Kazuyo Sejima ile Ryue Nishizawo layık görüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir