1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İnşaatlarda Belgesiz Eleman Çalıştırmak Yasak

inşaat, usta, inşaat ustası, inşaat kalfası, formen, sertifikalı usta, sertifikasız usta, İnşaat sektörü, imar kanunu, tesisat yapım işleri, fayans işleri, fayans döşeme işleri, boya işleri, sertifikalı boya ustası, sertifikalı fayans ustası, İnşaatlarda Belgesiz Eleman Çalıştırmak Yasak

BAYINDIRLIK ve İskan Bakanı Mustafa Demir, İmar Kanunu’ndaki düzenlemeyle, 2012’den itibaren inşaatlarda belgesiz ve sertifikasız eleman çalıştırmaya son vereceklerini söyledi.

Adana’da inşaat sektörü temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Demir, “İmar Kanunundaki düzenlemeyle, 1 Ocak 2012’den itibaren inşaatlarda belgesiz ve sertifikasız eleman ve işçi çalıştırılmasına son veriyoruz.

Artık, belgesi olmayanlar tesisat yapım işleri, fayans ve boya gibi işler yapamayacak. Böylece, özel sektörden daire alan vatandaşların mağduriyetlerini yüzde 100’e yakın oranda gidermiş olacağız” dedi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Büyük Şehirlerde Bisikletli Ulaşım Devreye Sokulacak

Büyük Şehirlerde Bisikletli Ulaşım Devreye Sokulacak İklim değişikliğinin etkilerini azaltmak amacıyla günlük hayatta ve bürokraside önemli değişiklikler yapılacak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir