1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İstanbul’da Devam Eden Modern Konut Projeleri

İstanbul'da Devam Eden Modern Konut Projeleri

İstanbul’da son dönemlerde konut projelerinde büyük bir hareketlenme başladı. Kısa sürede başlanıp sonlandırılan birbirinden şık, modern, son teknoloji ile donatılan dairelerin yer aldığı projeler arasında seçim yapmak, ev almak isteyenler için gerçekten büyük bir soru işareti.

İşte kalite denilince akla gelen büyük inşaat şirketleri tarafından İstanbul’un çeşitli bölgelerinde konuşlandırılan ve modern mimari örneklerini yansıtan projelerden bazılarını sunuyoruz sizlere.

VARYAP MERİDİAN’DEN SEVGİLİLERE ÖZEL KAMPANYA
Varyap tarafından Batı Ataşehir’de inşa edilen Meridian projesinde peşinatlar yüzde 1’e düşürüldü. 52-55 metrekarelik stüdyolar 196 bin TL – 229 bin TL. Daire fiyatları stüdyo hariç 225 bin TL – 749 bin TL fiyat aralığında değişiyor.

Genel Bilgi
71-118 metrekarelik 1+1 konutların fiyatları 267 bin TL 339 bin TL. 90-137 metrekarelik 2+1’lerin fiyatları ise 295 bin TL’den başlıyor, 482 bin TL’ye kadar yükseliyor. 157-185 metrekarelik 3+1’ler 498 bin TL ile 692 bin TL arasında; 182-192 metrekarelik 4+1’ler ise 611 bin TL ile 749 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Varyap’ın TOKİ ve Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeli üzerinden hayata geçirmekte olduğu Türkiye’nin ilk büyük ekolojik karma konut projesi Varyap Meridian, toplam 107 bin metrekarelik alanda inşa edilecek. Yüzde 90’ı yeşil alan olarak projelendirilen Varyap Meridian’da binalara ayrılan alan 10 bin metrekareyi geçmeyecek. Toplam 1.500 konutun bulunduğu projede konutlar, studio, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere farklı daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul’u dünyada markalaştıracak ikonik tasarıma sahip Varyap Meridian’de yaşam 2011 yılında başlayacak.

Sevgililere Avrupa seyahati hediye
Sevgisinin çok özel olduğunu belirtmek isteyenler için Varyap Meridian Sevgililer Günü’nde benzersiz bir alternatif sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Varyap Meridian’dan daire satın alanlar, iki kişilik Avrupa seyahati kazanıyor. Varyap Meridian, 2011 yılında tamamlanacak. Proje kapsamında; 1,500 konut, 5 yıldızlı otel, iş merkezi, ticaret ve sosyal alanlar yer alıyor. Varyap Meridian, geçtiğimiz aylarda, gayrimenkulün oskarları olarak bilinen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında Avrupa bölgesinin ‘En Beğenilen Gayrimenkul Projesi’ ve ‘Yüksek Bina Projesi’ seçilmişti.

UPRİSE ELİTE – UPCİTY FLATS – UPTWİNS DELUXE RESİDENCE
Teknik Yapı’nın Kartal’da inşa ettiği Uprise Elite’de fiyatlar 158 bin TL’den başlarken, Uptwins Deluxe Residence’da 129 bin TL, Upcity Flats’da ise 94 bin 900 TL’den başlıyor.Teknik Yapı’nın Kartal’da inşa ettiği projelerinde ödenen peşinata göre sıfır faizli ödeme tablosu sunuluyor. Yüzde 5 peşinat verenlere 12 ay, yüzde 20 peşinat verenlere 24 ay, yüzde 35 peşinat verenlere 36 ay, yüzde 50 peşinat verenlere ise 48 aya sıfır faizle taksit imkanı tanınıyor.

Uprise Elite
Uprise Elite’te her şey, hayatınızı kolaylaştırmak ve büyük bir şehirdeki ihtiyaçlarınızın nerdeyse tamamını tek bir yerde toplamak için planlandı. Uprise Elite, sosyal yaşamı destekleyen fonksiyonel mimarisi ile size komşularınızla beraber haftasonlarınızı renklendirecek imkanlar sunuyor. Tenis kortu , açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, basketbol sahası ve çeşitli spor alanları ile mutlu bir yaşamı destekleyenen önemli etken olan sağlıklı yaşam alanları Uprise Elite’te sizi bekliyor. Ayrıca çarşı kısmında bulunan dükkanlar, size ihtiyaçlarınızı, aracınıza binmeden, evinizin yanı başında karşılama imkanı sunuyor.

Upcity Flats
İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da, şehrin yeni zirvesi: Upcity… Upcity, Kartal Uğur Mumcu’nun tam ortasında, Aydos Ormanları’nın eteğinde yükseliyor. 340 dairelik 5 blok Upcity Flats ve bölgenin en büyük, en kapsamlı alışveriş merkezi Upcity Center’dan oluşan Anadolu yakasının bu yeni yaşam merkezi, çok yakınındaki Tem ve E5 bağlantılarıyla da benzersiz bir proje.Upcity Flats’ta 120 bin m² 10 katlı 3 blok residence, 12 Katlı 2 blok residence, alışveriş merkezi ve alışveriş alanları, toplam 340 daire, kapalı – açık otoparklar, kamera kontrollü güvenlik sistemi, açık yüzme havuzu yer alıyor. 2009 hyılında başlanan proje 2011’de tamamlanacak.

Uptwins Deluxe Residence
Uptwins Deluxe Residence, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da yükseliyor. E5 ve TEM’e direkt bağlantısıyla alternatif ulaşım imkanı sağlıyor, Metrobüs ve yapılmakta olan Metro hattıyla da toplu taşımayı kullanarak dilediğiniz yere gidebilme imkanı sağlıyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezinin yanında olması ise evinizin farklı ihtiyaçlarını kolay yoldan sağlamanıza imkan tanıyor. 80 bin m² alan üzerine kurulu 20 katlı 2 blok toplam 312 residence’tan oluşan Uptwins Deluxe Residenc’ta kapalı – açık otoparklar, kamera kontrollü güvenlik sistemi, yüzme havuzu, yürüyüş alanları, Türk hamamı, sauna, steam-room, basketbol, alışveriş alanları, business lounge, toplantı odaları, vale Parking, kuru temizleme bulunuyor.

DUMANKAYA DİZAYN ŞIKLIĞI UYGUN FİYATLARLA
Türkiye’nin önemli gruplarından Dumankaya, yepyeni bir projeye imza atıyor. Dumankaya Dizayn projesi’nde daireler 59 bin TL ila 409 bin TL fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Dumankaya Dizayn’da 2.950 TL’den başlayan peşinatlar 641 TL’den başlayan taksit imkanı, Dumankaya Finansman Sistemi’nden vade farksız 24 ay eşit taksit imkanı sunluyor.

Genel Bilgi:
Parlak bir gelecek vaat eden Tuzla Aydınlı’daki Dumankaya Dizayn farklı
mimarisiyle dikkat çeken, konum itibariyle öne çıkan, hem yatırım hem oturum için son derece uygun bir proje olmaya aday… 3 ana bloktan oluşan bu seçkin Dumankaya Dizayn projesi Tuzla Tersanesi’nden Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve TEM’e çıkan otoyol üzerinde, Gizli Bahçe’ye gelmeden önceki yamaçta yer alıyor. Projede toplam 330 daire bulunuyor. 12’şer katlı olarak planlanan bloklarda stüdyo, 1+1, 2+1 ve dubleks penthouse’lar yer alıyor. Stüdyolar 36-41, 1+1’ler 50-69, 2+1’ler 80-83 ve penthouse’lar 126-178 m2 arasında farklı büyüklüklere sahip. Blokların her biri farklı bir açıdan İstanbul’a bakıyor. Bir blok bölgenin en güzel korularından Çamlıbelde’ye bakıyor, bir blok ise bütün ihtişamıyla Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’nı görüyor. Üçüncü blok ise Pendik marinası ve Marmara Denizi manzaralı.

Projenin ortası, eğimli bir araziye uyum sağlayan kademe kademe göletlerle süslü. Göletler aynı zamanda şelale işlevi görüyor ve iç peyzaja ayrı bir inginlik katıyor. Dumankaya Dizayn projesinde yetişkinler ve çocuklar için açık yüzme havuzu, kafetarya, fitness center, sauna, hamam, mini basketbol sahası, çocuk oyun alanı, gezinti ve koşu parkurları, manzara terasları, göletler ve şelaler, açık ve kapalı otopark yer alıyor ve 24 saat güvenlik hizmeti veriliyor.

MY WORLD ATAŞEHİR YAŞAMI KUCAKLIYOR
Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından projelendirilen My World, Batı Ataşehir’in en büyük alanında yükselecek dev bir proje olma özelliğini koruyor. My World’de daire fiyatları 255 bin TL – 1 milyon 134 bin TL arasında değişiyor.

Modern mimaride yeni bir dönem başlatan ve 26 yılda Türkiye’nin önde gelen konut ve turizm şirketlerinden biri haline gelen Ağaoğlu, şimdi T.C. Başbakanlık TOKİ İştiraki Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. öncülüğünde My World’ü hayata geçiriyor.

Genel Bilgi:
My World, net 1.000.000 m2 toplam yaşam alanı, net 32 bin m2 bina yerleşimi, net 154 bin m2 doğal yaşam alanı, 8 mahallede toplam 34 blok 9 farklı bina tipi, toplam 3.636 daire 67 m2 den 461 m2 ye kadar 21 farklı daire seçeneği ile size özel olanaklar tanıyor. My world bünyesinde yer alan My Club sizin yaşamınızın bir parçası olacak. My Club’ta squash salonu, kondisyon merkezi, aerobik salonu, sauna, hamam, buhar, odası, güzellik salonu, kuaför, SPA sosyal olanaklar, açık-kapalı yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, botanik bahçeleri, tenis ve basketbol sahaları, toplantı salonları, kapalı otoparklar, güvenlik bulunuyor. Ayrıca 30 bin m2 alanda eğlence ve alışveriş merkezi, süpermarketler, alışveriş merkezleri, sinemalar, Food Court’lar, kafe-restoranlar ve businees otel ile yaşamınızı kolaylaştırıyor.

My World, Ağaoğlu’ndaki büyük dönüşümün başlangıcını simgeleyen “mega” bir proje. Mimari konsepti kusursuz tasarlanmış, sosyal faaliyetleri sınırsız düşünülmüş, teknolojik altyapısı ve güvenlik donanımı sağlam kurulmuş bir dünya.

UPHILL COURT ATAŞEHİR LÜKS YAŞAM TERCİHİNİZ
Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı A.Ş.ortak girişimiyle lüks yaşam merkezi Ataşehir’de projelendirilen Uphill Court Ataşehir’de daireler 691 bin TL – 1 milyon 501 bin TL fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Genel Bilgi:
Uphill Court Ataşehir, 100 bin metrekare alan üzerinde, 7 blok, 2 kule, şeklinde inşa ediliyor. 60 ile 400 metrekare büyüklüğe sahip bin 744 daireden oluşuyor. 5 bin metrekare alışveriş merkezi, misafir otoparklarını da içeren 90 bin metrekare tamamı kapalı otopark alanı 75 bin metrekare de yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşuyor. Sitede 20 adet konut bloğu bin 742 daire ve 4 blok 12 ticari ünite bulunuyor. Projede satışta olan 5 adet daire ve 5 adet de ticari ünite yer alıyor. Satılmayan konutların fiyatı 691 ila 1 milyon 501 lira aralığında değişiyor Ticari üniteler ise 6 ila 8 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Yüksek bir teknoloji ve yüksek bir standart ve doğanın titizlikle korunduğu seçkin bir yaşam alanı. Üç tarafı yeşilliklerle çevrili Uphill Court’ta
tasarım ve özgünlüğün kusursuz birlikteliğinin yanı sıra, rekreasyon alanlarıyla size ve ailenize yüksek standartta bir yaşam konforu sunuluyor.

Uphill Court’ta standartlar üstü bir yaşam sizleri bekliyor. İstanbul’a zirveden bakacağınız Uphill Towers Residence’da konforun, teknolojinin ve kalitenin standartları da çok yüksek. Doğanın ve çevrenin özenle korunduğu Uphill Towers Residence’ta size ve ailenize yüksek standartlarda bir yaşam ayrıcalığı sunuluyor.

UPHILL COURT BAHÇEŞEHİR’DE RÜYA GİBİ YAŞAM

İstanbul’da yüksek yaşam standardının yeni simgesi Uphill Court, Ataşehir’den sonra şimdi de Bahçeşehir’de hayalleri süslüyor! Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı A.Ş. ortak girşimi Uphill Court Bahçeşehir’de daire fiyatları 150 bin TL – 575 bin TL arasında değişiyor.

Genel Bilgi:
65.000 m² alan üzerine kurulan göl manzaralı Uphill Court Bahçeşehir projesinde; 6 adet 4 katlı Queens villa, 108 adet Victorias sıralı dublex villa, 22 katlı, 17 katlı, 14 katlı flats tipi, 16 katlı, 18 katlı studios tipi daire olmak üzere toplamda 568 daireden oluşan 5 adet konut binası, Queens villalar için 6 adet müstakil, ortak kullanım için 11 adet olmak üzere
toplam 17 adet yüzme havuzunun yanı sıra, 795 araç kapasiteli kapalı otoparkı, %85 oranında yeşil alan ve yürüme yolları bulunmaktadır. Ayrıca her daire için kapalı otopark imkanı, 7/24 bina ve çevre güvenliği, akıllı bina teknolojisi, site içinde özel kreş, özel okul, kültür merkezi gibi hizmetler veriliyor.

Olağanüstü deniz ve göl manzaralı, bu prestijli yaşamda her şey sizin hayal ettiğiniz şekilde tasarlandı. Uphill Court Bahçeşehir projesinde; uygulama, kullanılan malzeme, kullanılan ürünlerin markası, kalitesi, sosyal donatı, rekreasyon alanları, otomasyon sistemleri, teknoloji olarak Ataşehir projesinde aynı standartlar bulunmakta; Ataşehir projesinde konsepti oluşturulan yüksek yaşam standardının Bahçeşehir’de de hayata geçirilmesi hedeflenmektedir.

METROKENT BAŞAKŞEHİR’DE HUZUR DOLU BİR YAŞAM
Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından biri olan Kiptaş’ın tüm inşaat projeleri %0,46 faiz oranları ve 120 ay vade kampanyasıyla satışa sunuluyor. Metrokent Başakşehir Projesi’nde ise daireler 154 bin TL – 363 bin 171 TL arasında değişiyor.

Genel Bilgi:
Şehrin stresinden ne kadar uzaklaşırsanız, trafiğin stresine o kadar yaklaşırsınız. Şimdi Kiptaş, Başakşehir Metrokent Projesi’yle bu kuralı yıkıyor. Sakinlerine, Başakşehir metrosunun hemen yanında, farklı bir kentte yaşama imkanı sunuyor. Başakşehir Metrokent, sakinlerine, tercihlerine göre geniş bir yelpazede konut seçenekleri sunuyor. 1+1’den 5+1’e kadar 5 farklı konut seçeneği. Başakşehir Metrokent, geniş yeşil alan ve parklarıyla, sakinlerine yeşile yakın, şehrin grisine uzak bir ortamda huzurla yaşama
imkanı sunuyor. Başakşehir Metrokent, hem metroya hem de İstanbul Atatürk Havalimanı’na olan yakınlığıyla sizi ulaşım sıkıntısından kurtarıyor. Metrokent’te alışveriş merkezi, kapalı yüzme havuzu, özel rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, sosyal tesis, fitness center, masaj salonu, sauna, kapalı-açık otopark 24 saat özel güvenlik, her daireye otopark, dairelerden otoparka asansörle ulaşımmekanik havalandırma,

Fİ-YAKA TUZLA 2’DE 69 BİN TL’YE DAİRE
Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından bir olan Fiyapı’nın Fi-Yaka Tuzla 2 projesinde 1+1 m2’lik daireler 69 bin TL, 2+1 110 M2’lik daireler 110 liradan başlayan fiyatlarla, maksimum 129 bin TL fiyatla satışa sunuluyor.

Genel Bilgi
Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefleyen FİYAPI AŞ, yoğun ilgiyle karşılanan projelerinin yanı sıra gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı yeni projeler için de tüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 60 m2 ve 110 m2 seçeneklerine sahip 1+1 ve 2+1 tipte 12 katlı 4 bloktan ve toplam 238 daireden oluşan Fi-Yaka Tuzla 2 hayatınıza mimari açıdan da yepyeni bir yaklaşım getirip çağdaş bir kentin tüm ayrıcalıklarını her an yaşamanızı sağlayacak.

Sosyal alanları, açık ve (numaralı) kapalı otopark, oyun alanı, spor merkezi, kameralı güvenlik sistemi ve tüm alanlarda kablosuz internet imkanları ile örnek bir proje olmaya aday gösteriliyor. 10 bin m2 arsa alanına sahip projenin yüzde 80’i yeşil alandan oluşuyor.

Kaynak: emlaktimes.com

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Konut Kredi Faizleri Yükseliyor

Uzun süredir düşüş trendinde olan ve 120 ay gibi uzun vadede bile yüzde 1'in altını gören konut kredisi faizinde yükseliş başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir