1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İstanbul’da “Sıfır Faizle” 3 Bin 350 Daire

Şirketin daha önce kurduğu 1.073 daireden oluşan 1. etapta hayat başlarken, 2. etabın tamamı satılmıştı. Projenin 3. etabında ise 3 bin 350 daire satışta. Innovia Projesi’nde 3. etap dairelerin peşin fiyatları 39 bin lira ile 109 bin lira arasında değişiyor.

İstanbulda Sıfır Faizle 3 Bin 350 Daire

Vadeli ödeme durumunda ise 1+0 – 1+1 dairelere sıfır faizle yüzde 30 peşin, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 10 ve kalan bakiyeyi 40 ay taksitlendirerek sahip olmak mümkün. Yine sıfır faizle 2+1 ve 3+1 daireler de yüzde 15 peşin, 4 ay sonra yüzde 15, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 20 ve kalan bakiye 40 ay taksitli ödeme imkanlarıyla sunuluyor.

Yüzde 80’i yeşil ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Innovia Projesi’nde gölet ve şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, buz pateni, bisiklet park alanları, büyük ve küçük yüzme havuzu, fitness ve spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol alanları, çardaklar, kafeler, mağazalar ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri bulunuyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Yeşil İnşaat’ın Innovia 3 Projesinde Zamsız Son 5 Gün!

Yeşil İnşaat’ın Beylikdüzü’nde inşa ettiği Innovia’da 3. Etapta bulunan konutlara zam yapılacak. 39 bin TL'lik konutların 44 bin TL olması için son 5 güne girildi...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir