1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Japonya’da 6,6 Şiddetinde Deprem

amerikan jeolojik araştırma merkezi, amerikan jeolojik araştırma merkezi usgs, japon meteoroloji kurumu, japonya deprem, japonya depremi, japonya ryukyu adaları, Japonyada deprem, meteoroloji kurumu, tsunami, tsunami alarmı, usgs, Japonya'da 6,6 Şiddetinde Deprem

Amerikan Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), Tayvan’ın doğusunda, Japonya’nın güneyinde bulunan Japonya’ya ait Ryukyu Adalarının İşigaki-jima bölgesini vuran depremin 10.6 kilometre derinlikte yaşandığı açıklandı.

Japon Meteoroloji Kurumu, depremin büyüklüğünü 6.6 olarak açıklarken, USGS ise 6.4 olduğunu bildirdi.

Japon Meteoroloji Kurumu, depremin ardından bölgedeki birçok küçük ada için tsunami alarmı verildiğini ve dalga boyunun 50 santimetre olmasının beklendiğini açıkladı.

Depremde can ve mal kaybı olmadığı bildirildi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir