1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Kaçak Villalar Yıkıldı

kaçak villa, kaçak gecekondu, ankara kaçak villa, kak villa yıkımı, yıkım kararı, villa yıkım kararı, Kaçak Villalar Yıkıldı

ANKARA – Kaçak olduğu tespit edilen beş villa ile bir sitede kaçak çıkıldığı tespit edilen dört katta belediye encümeni tarafından alınan yıkım kararı uygulanmak istendi.

Çankaya Belediyesi ekiplerinin villaları yıkmasının ardından müteahhit firmanın idare mahkemesinden aldığı yürütmeyi durdurma kararı ile yıkım işlemine son verildi.

Olayın mahkemeye intikal etmesi sebebiyle yargıdan çıkacak sonuçlara göre davranılacağı, ilçe sınırları içinde kaçak yapılaşmaya karşı mücadelenin sürdürüleceği belirtildi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir