1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Kastamonu’na Havaalanı Müjdesi

Kastamonu'na Havaalanı Müjdesi

KASTAMONU – Uzunyazı Havaalanında Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü (DHMİ) uzmanlarının incelemelerinin ardından VOR cihazının yeri tespit edildi.

Vali Mustafa Kara, havaalanı ile ilgili şunları söyledi:

“Havaalanı açmak bundan sonraki en önemli görevimdir. Çünkü hangi işe el atıyorsak ağırlığı oraya veriyoruz. Şu andan itibaren en önemli işimiz havaalanı açmak. İnşallah bunu kasım ayında başaracağız.

Terminal binasını ihale ediyoruz. İl Özel İdaresi ise yol çalışmalarına ve meydanı genişletme çalışmalarına bir ay içinde başlayacak. Benim kanaatim terminal binasının ihalesinde sorun çıkmazsa bu kasım ayının başına Kastamonu Havaalanını hazır hale getireceğiz. DHMİ’nin yapacağı şey maliyet olarak bizden çok yüksek ama yapımı kolay olan işler. Cihazların getirilmesi, ışıklandırmanın konulması, zor olan ve zaman alan bizim işimizdir. Kısa sürede hizmete açacağız.”

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

3. Köprü Bereketi

İstanbul'a yapılacak 3. köprü, Garipçe ve Poyrazköy'ü hareketlendirdi. Emlak fiyatları artmaya başladı. TAKVİM'e konuşan emlakçılar, satışın durduğunu, fiyatlara % 70 zam geldiğini söyledi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir