1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Kentplus’da Yepyeni Bir Kampanya

60 ay vadeli konut, daire kampanyaları, daire sahibi olmak, emay inşaat, kent, kentplus, kentplus mimar sinan, plus konseptli proje, Kentplus'da Yepyeni Bir Kampanya

Plus konseptli ile projeler gerçekleştiren Emay İnşaat, KentPlus Mimarsinan’da başlattığı yeni kampanya ile daire sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Daire bedelinin yüzde 20’sinin peşin verildiği kampanyada peşinatını isteyen hemen, isteyense iki yıl içinde kendi belirlediği aralıklarda ve miktarlarda ödüyor.

Peşinatını hemen verenlere kalan miktarı sıfır faizle 60 aya kadar ödeme imkanı sunuluyor. 60 aydan uzun vade isteyenler içinse cazip faiz oranları ile 120 aya kadar vade seçenekleri bulunuyor.

Peşinatını iki yıl içinde ödemek isteyenlerse borçlarını 60 ayda yüzde 0,45 faiz oranından başlayan cazip oranlarla vadelendirebiliyor.

2+1 dairelerin tükendiği KentPlus Mimarsinan’da 1+1, 3+1 ve 4+1 dairelerde de seçenekler hızla tükeniyor. KentPlus Mimarsinan projesi, Depreme karşı en güvenli yöntemlerden biri olması sebebiyle “Tünel Kalıp Teknolojisi” ile inşaa edildi.

24 saat kameralı ve devriyeli güvenliğin bulunduğu KentPlus Mimarsinan, KentPluslılar’ın keyifli bir yaşam sürebilmeleri için birçok sosyal olanak da içeriyor. KentPlus Mimarsinan, açık ve kapalı otoparkları, yürüyüş parkurları, keyifli gezintiler için planlanan iki süs havuzu ve yeşil alanlara ek olarak açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kafeterya bulunan sosyal tesisi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları ile siz ve aileniz için özel bir yaşam alanı sunuyor.

Tel: (0212) 444 2001

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir