1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Kilis Belediyesi’nden Emlak Vergisi Uyarısı

Kilis Belediyesi'nden Emlak Vergisi Uyarısı

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 1. taksit ödeme süresinin 31 Mayıs 2010’a sona ereceğini söyledi.

Başkan Bulut, vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 1. taksit ödemelerini yapması gerektiğini belirti.

Bulut, “Vatandaşlar vergilerini zamanında vermemeleri halinde gecikme zammı ödemek zorunda kalacak. Vergilerin zamanında ödenmesi hem mükelleflerimizin, hem de belediyemizin yararınadır. Vergilerin zamanında ödenmesi durumunda, belediyemiz kaçak vergileri tespit konusunda iş gücü kaybına uğramayacaktır. Hizmet yatırımlarının sürekliliği için de vergilerin zamanında ödenmesi gerekir. Bu vesileyle vatandaşlar da vergilerini cezalı ödemekten kurtulacaktır. Bu nedenle tüm vatandaşların emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerini zamanında ödemelerini tavsiye ediyorum. Vergi ödemeleri son güne bırakılmamalı” dedi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ’nin Çıplaklı Konutlarına Taşınmalar Başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Döşemealtı İlçesi Çıplaklı Mahallesinde yapımı tamamlanan konutlarda yerleşim başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir