1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Kim Ne Derse Desin: Türkiye Deprem Tehdidinde!

Kim Ne Derse Desin: Türkiye Deprem Tehdidinde!

Elbistan İnşaat Mühendisleri Odası’nda konuşan Bakır, bu anlamda inşaat mühendislerine büyük görev düştüğünü vurguladı.

Bakır, “Biz 18. dönem olarak göreve geldik. Her fırsatta mesleğimizin, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin yüzde 92’si deprem bölgesi. İnşaat mühendislerine önemli görevler düşüyor. Daha sağlam yapılar yapmalı, insanların can ve mal kaybının önüne geçmeliyiz. Sadece inşaat değil, çevre düzenlemesine de meslek olarak ağırlık vermeliyiz.” diye konuştu.

Meyil belirleme adına şubeleri gezdiklerini belirten Bakır, “En son Elbistan’a geldik. Bu ziyaretlerimdeki amaç önümüzdeki dönemi daha doğru planlamak ve doğru çalışmalar yapmak adınadır. Elbistan bizi her zaman yaptığı olumlu çalışmalarla memnun etmiştir.” ifadelerini kullandı.

İnşaat Mühendisleri Odası Elbistan Temsilcisi Mehmet Temur da Elbistan’ın yanı sıra, Afşin’de de örgütlü bir çalışma içerisine girdiklerini dile getirdi.

İMO Eski Elbistan Temsilcisi Poyraz Poyrazoğlu ise Adana Şube Başkanı Abdullah Bakır’ın geçmişte Elbistan’ın problemlerine yakın ilgi gösterdiğini açıkladı.

Poyrazoğlu, “Ceyhan Nehri’nin kurtarılması ile ilgili olarak başkanımız bize ciddi desteklerde bulunmuştur. Elbistan’ın problemlerinde yanımızda olmuştur.” şeklinde konuştu.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ’nin Sosyal Konut Projesiyle Toprak Evden Daireye Geçiyorlar

VAN (CİHAN)- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Kevenli Sosyal Yardımlaşma Konut Projesi kapsamında fakir aileleri topraklı evlerden kurtarıp, modern dairelere taşıdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir