1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Konut Edindirme Yardımı (KEY) Ödemeleri Şubat Ayında

Konut edindirme yardimi (KEY) hesaplarinin tasviyesi hakkindaki listelerde ismi bulunan 600 000 kisiye ait sicil ve kimlik numaralarindaki yanlisliklarin duzeltildigi odemelerde gecikme olmayacagi, odemelerin subat ayi icinde yapilacagi belirtildi.

Konut Edindirme Yardımı (KEY) Ödemeleri Şubat Ayında

Gecen yil 17 Aralikta cikartilan kanun ile ,ilgili kuruluslarin hak sahiplerinin yer aldigi listeleri 17 Ocak tarihine kadar tasviye halindeki Emlak Bankasi KEY birimlerine teslimati istenmisti. Sayin, kuruluslarin bu listeleri gondermeleri gerektigini fakat kuruluslarin yinede duzeltmelere ait listeleri 31 Aralik 2010 tarihine kadar gonderme hakkinin oldugu aciklamasini yapti. Kuruluslar sure sonunu beklemeden duzeltmesi tamamlanan lIsteleri 3′er aylik donemlerle bankaya gonderebilecekler.

Konut Edindirme Yardimi (KEY) haklarini almamis ya da daha onceden itiraz etmis olan hak sahiplerine KEY odemeleri Subat ayi itibariyle yapilacak.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

2010 Yılı Konut Fiyatlarını Neler Belirleyecek?

2010’da konut fiyatlarını talep mi belirleyecek, maliyet mi ? Enuygun.com konut fiyatlarını neyin belirleyeceğini analiz etti...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir