1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Konutlarda Yeni Trend Teras Kafeler

Türkiye’de her geçen gün gelişen inşaat sektörünün yeni açılımı teras kafeler. Müşterilerine, binaların terasında kahve yudumlatmak ve bulunduğu şehrin ışıklarını akşam karanlığında izletmek inşaat sektörünün yeni trendleri arasında. Sektörde şehirlerdeki yeşil alan azlığına yönelik ise hobi bahçeleri oluşturuluyor. 4 metrekarelik alanlarla vatandaşlar bahçelerine istediklerini ekip, tüketmek istedikleri ürünleri yetiştiriyor.

Erciyes İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Beluk, sektörün vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına göre şekillendiğine dikkat çekiyor. Erciyes inşaat olarak Garden Towers gibi imaj bir proje yaptıklarını kaydeden Beluk, “Adanamız her şeyin en iyisine layıktır sloganıyla yola çıktık. Turgut Özal Bulvarı Esentepe’de yapılan konutlara Adana halkı yoğun ilgi gösterdi.” dedi.

İnşaat sektöründe her projenin bir diğerinden farklı olması gerektiğine dikkat çeken Ferhat Beluk, Garden Towers projesinde bloklardan birine teras katını cafe olarak tasarladıklarını, müşterilerine şehir manzaralı kahve ikramında bulunmak istediklerini kaydetti.

Ferhat Beluk, tesis içinde her daireye ait hobi bahçesi, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu ve sauna, süs havuzları, çocuk oyun parkları, fitness center gibi ortak kullanım alanlarının bulunduğunu kaydetti. Beluk, inşaat dışında hiçbir iş alanında faaliyet göstermediklerini, yeni projelerle de sektörde yer alacaklarını vurguladı.

(CİHAN)

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Yılda 400 Bin Konut Üretmezsek Gecekondu İlletinden Kurtulamayız

Büyük kentlerde göçle birlikte başlayan gecekondulaşma, son yıllarda hükümet ve özel sektörün konut üretimindeki girişimleriyle büyük ölçüde azalsa da, sektör temsilcileri rakamları yeterli bulmuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir