1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Köprü Piyangosu Poyrazköy – Garipçe’nin

Köprü Piyangosu Poyrazköy - Garipçe'nin

Köprü Piyangosu Poyrazköy – Garipçe’nin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ortak bir basın toplantısı düzenleyerek üçüncü köprünün güzergahını açıkladı. Bakanı Yıldırım, güzergah belirlenirken birçok kriterin titizlikle incelendiğini vurgulayarak, altı güzergah incelendiğini ve yapılan karşılaştırma neticesinde üçüncü köprü için en uygun olan yerin belirlendiğini belirtti. Yıldırım konuşmasında, güzergahın belirlenmesinde Ulaştırma Bakanlığı’yla birlikte çalışmalarda emeği geçen İstanbul, Kocaeli ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına teşekkürlerini iletti.

Bakan Yıldırım, yeşil alanlara en az zarar verecek şekilde yeri belirlenen üçüncü köprünün güzergahının, Poyrazköy-Garipçe arasında olacağını ve köprünün uzunluğunun da 1257 metre olacağını belirtti.

Köprü güzergahının yüzde 75’i kamu arazisinden geçiyor. Üniversitelerle ve konuyla alakalı bilimadamlarıyla ortak yürütülen çalışmalarla belirlenen köprü güzergahının orman içinden geçen bölümlerinde, tünel ve viyadükler kullanılacak. Güzergah üzerindeki ağaçlar da kesilmek yerine taşınacak.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir