1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Kredi İçin Randevu Noktası

İSTANBUL – Çeşitli sebeplerle mesai saatlerinde banka ile iletişime zaman ayıramayanlar isteevim.com.tr de bulunan randevu noktasından ister telefonla aranmayı, ister İş Bankası şubelerinde kendilerine özel görüşme ayarlanmasını talep edebiliyor.

Ev kredisi hakkında bilgi edinmek veya kredi başvurusunda bulunmak isteyenler isteevim.com.tr sitesinden randevu tarihini diledikleri gibi belirleyebiliyor. Yeni Nesil Ev Kredisi Çağrı Merkezi, tercih edilen şube ile talep edilen tarih için randevuyu organize ederek Müşteriye teyit bilgisini iletiyor.

İş Bankası müşterilerine ev kredisi ile ilgili ihtiyaç duydukları her türlü bilgiye “Randevu Noktası” uygulamasıyla daha hızlı bir şekilde ulaşma imkânı sağlayarak, müşterilerin bankaya gelerek yetkiliye ulaşmak için zaman harcama sürecini de ortadan kaldırıyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Erol Evgin Müteahhitliğe Başlıyor

Erol Evgin, müteahhitlik için ilk adımı attı. Şu anda kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önerdiği Hasdal ve Bahçeşehir’deki arsalardan hangisini seçeceği konusunda karar verme aşamasında olan ünlü sanatçı, 5 bin konut yapmayı planlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir