1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Medical Park Hastahenesi Uşak’ta

medical park, medical park uşak, medical park hastahanesi, medical park hastahanesi uşak, medical park hastaneler grubu, Medical Park Hastahenesi Uşak'ta

UŞAK – Medical Park Bahçeşehir Hastahanesi Genel Müdürü ve Şirketin Uşak Sorumlusu Dr. Çetin Köksal, Medical Park Hastaneler Grubu’nun Uşak Ceyline Hastanesi’ni satın aldığını bildirdi.

Hastanenin isminin Medical Park Uşak Hastanesi olarak değiştirileceğini, hekim kadrosuna takviye yapılacağını, sağlık hizmeti kalitesinin artırılacağını belirten Dr.Köksal, şu bilgiyi verdi:

“Türkiye’nin değişik illerinde 14 hastanemiz var. Uşak Ceyline Hastanesi ile hastane sayımız 15’e yükseldi. Anlaştığımız bazı hastaneler daha var, bir kaç ay içerisinde hastane sayımız 21’e yükselecek. İzmir Üniversitesi işbirliği ile İzmir’de bir hastane kuracağız. Hastanenin devri konusunda haftaya geniş çaplı açıklama yapacağız.”

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir