1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Mekke’nin Yeni Oteli Gün Sayıyor

Mekke'nin Yeni Oteli Gün Sayıyor, mekke otelleri, mekke oteli, yeni mekke oteli, kraliyet holding, emperial holding, fairmont otel, fairmont otel ve resort, mescidi haram, yedi kuleli abraj el beyt, mekke clock royal towe, royal tower,

İSTANBUL – Otel, Suudi milyarder işadamı Prens Elvelid bin Talal bin Abdülaziz el Suud’un sahibi olduğu Kraliyet Holding’e ait Fairmont Otel ve Resort şirketi tarafından yönetilecek.

Otelin, içerisinde Kabe’nin bulunduğu Mescid-i Haram bölgesinin yanına kurulacak yedi kuleli Abraj El Beyt kompleksinin parçası olduğu kaydedildi.

76 katlı yeni otelde ayrıca 40 metrelik saat de bulunacak. Bu saatin Londra’daki meşhur Big Ben saatinden beş kat büyük olduğu ifade edildi.

Mekke Clock Royal Tower, mekke otelleri, mekke oteli, yeni mekke oteli, kraliyet holding, emperial holding, fairmont otel, fairmont otel ve resort, mescidi haram, yedi kuleli abraj el beyt, mekke clock royal towe, royal tower,

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir