1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Mersin 4. Yapı ve Emlak Fuarı

Mersin 4. Yapı ve Emlak Fuarı

MERSİN – Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (MTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, inşaatta yeni teknolojileri tanıtma, özellikle inşaat yapan firmalarla malzeme satan firmaları bir araya getirme açısından önem taşıyan fuarda, Türkiye’nin önde gelen 150’den fazla firması ürün ve hizmetlerini Yenişehir Fuar Merkezi’nde sergileyecek.

Uygun koşullarda konut ve yazlıklarını yenilemek, restore etmek isteyen tüketicilere de uygun fırsatlar sunan fuar, yapı ve emlak sektörü için önemli bir yatırım ve buluşma noktası olarak nitelendiriliyor.

MTSO’nun desteğinde organizasyonu gerçekleştiren Forza Fuarcılık A.Ş. yetkilileri, fuarın, konut olarak yapılmış ama sürekli kullanılmayan binaların, başta Hollanda, Belçika ve İngiltere olmak üzere Avrupa ülkelerinde yaşayan yabancılara satışında da önemli bir zemin olduğunu belirttiler.

Mersin’de bu yıl dördüncü kez düzenlenen fuar, yurtdışından gelen ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor. Daha önce gerçekleştirilen ve Suriye, Irak ve Libya’dan müteahhit ve inşaat malzemeleri alıcılarının katıldığı fuarlarda, Libya Bingazi ve Trablus Ticaret ve Sanayi Odası ile Musul Ticaret ve Sanayi Odası’ndan gelen heyet, birçok Türk firmasıyla anlaşma imzalamıştı.

Birçok emlak firmasının da konut ve iş yerlerini tanıtma fırsatını yakalayıp, konut satışı gerçekleştirdiği fuara, bu yıl da komşu ve çevre ülkelerden ziyaretçi getirilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı 16-20 Şubat’ta

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı, 16-20 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da düzenlenecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir